mīklas pamatne - rišāra bertinē maizes mīkla ar 50g eļļas 25g ūdens vietā. ar garšvielām klāt vai ko nu grib .
cept augstākajā temperatūrā.
tomātu mērce klasiska paštaisīta, apcept sīpolus un ķiplokus, piegāzt konservētus tomātus (var svaigus, ja grib), kaut kādas nu tur provansas garšvielas, sāli, melnos piparus, pavārīt, pagaršot, ja vajag cukuru, pavārīt vēl, ja grib, sablenderēt, galīgi nav obligāti. mērcei jābūt tiešām garšīgai.
nu un mīkla mumbulīšos (pie bertinē var atrast, kā), kādu laiku lai pastāv, tad mazliet ar rokām paveido pamatnes, tad izrullē (viņš saka, ka jāveido ar rokām viss, bet es neesmu tik advancēta, lai perfekti uztaisītu ar rokām). uz plānas mīklas mērce, pa virsu siers un pa virsu ko grib. itāļi sakot, ka nevajag likt vairāk par 3-4 sastāvdaļām uz picas.
garšīgi ir ja liek ļoti smalki sakapātus anšovus un/vai kaperus kā garšas piedevu. ā nu un pārbērt ar garšvielām/melnajiem pipariem.
Tu taisi kkā savādāk?
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: