-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-06-01 22:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
--
brīvdienas bija burvīgas. liels, liels paldies L. un M. par mūsu uzņemšanu un mūs pavadošā trokšņa/režīma maiņu varonīgu izciešanu :) augštallina bija burvīga, tv tornis tik kruts, ka es pat nopirku salātzaļus torņauskarus :)), bet ūdenskritums tik varens, ka mazajai A., to ieraugot, acumirklī pārgāja neapmierinātība ar dzīvi. arī Valkā mums gāja ļoti labi. taču. diendusas laikā mazā gulēja ārā. un es biju tik ļoti nobriedusi laika prognožu solītajiem 22 grādiem, ka nepamanījos pielāgoties realitātei un viņa rezultātā šausmīgi nosala. rokas līdz elkonim un kājas līdz celim bija aukstas vēl stundu pēc pamošanās un nonākšanas telpā, par spīti visām (daudzajām) sasildīšanas procedūrām.
ko lai saka. jau tā saaukstējies bērns un nosalšana.. tagad, pēc nonākšanas mājās viņa tik daudz sliktāk klepo, ka nez vai viņa rītdien ies uz dārziņu. vai parīt. vai nākamnedēļ. un tieši nākošnedēļ man tik ļoti vajag, lai viņa ir vesela. sākot jau ar rītdienu. man tik ļoti vajadzīgs brīvs laiks rītdien. eh.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]augsne
2014-06-01 22:28 (saite)
Ā, ieraksts sākās tik daudzsološi... Vārdu sakot, baigi forši, ka jums tik jauki gāja, lai mazā A. veseļojas! :*

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-06-01 22:41 (saite)
jā, vai ne. nu nekas, gan jau arī šī slimība pāries.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gorgona
2014-06-02 11:09 (saite)
kā var nepamanīt, ka bērns salst un NEKO nevarēt izdomāt, kā satuntulēt? neticu. kaut vai sev vilkt drēbes nost (kā es esmu reiz darījusi, un gājusi mājās krūšturī). bez tam, fb bildes redzēju - tev bija fakin jaka. un zem jakas maika. nebūtu pat plikai jātusē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]degeneralis
2014-06-02 12:10 (saite)
Jā, līdi FB, lai gūtu pamatu uzdirst cibā? Iemācījies dirsties no sava draudziņa?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gorgona
2014-06-02 12:12 (saite)
es nediršu, es novēroju un atļaujos paust savu viedokli. ak, piedodiet, ka uz tik sāpīgas varžacs laikam uzkāpu, jo neapbrīnoju... vienaldzību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2014-06-02 12:20 (saite)
aha, izlasot faktu, ir pilnībā skaidri ne vien mūsu apstākļi, bet pat manas jūtas, vai to trūkums. Tu gadījumā neesi ekstrasenss, ja tik labi spēj nolasīt situācijas? pēc Taviem secinājumiem tā nudien izklausās :)
kā arī apsveicu ar iespēju sajusties labi par sevi kā par māti un cilvēku uz tik acīmredzami vienaldzīgas un sūdīgas mātes fona, kāda, nepārprotami esmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gorgona
2014-06-02 12:28 (saite)
atvainojos visām hipersensitīvajām dvēselītēm, ka nevis apbrīnā situ plauksiņas, bet pateicu, ko es domāju, un domas šoreiz nesaistījās ar prieku un sajūsmu. jo kas gan ir trakāk un nepiedodmāk, kā paust savas domas. jebkurā komunikācijā tak visvērtīgāk ir saskatīt tekstos neizteiktus zemtekstus, uzdirsienus, ekstrasensu spējas un ssazinkovēl ne, bet pārējo noklusēt.
peace.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-06-02 12:36 (saite)
Tu spried neko nezinot par situāciju un ne mirkli neminstinoties piedēvē man vienaldzību pret pašas bērnu. savu domu izteikšana ir ok. konstruktīva kritika ir ok. bet mētāšanās ar secinājumiem neko īsti nezinot ir apdiršana un to tu vari likt kur gribi, taču nemālē to par miermīlīgu viedokļa paušanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gorgona
2014-06-02 12:51 (saite)
atvainojos un retrītojos klusēt atkal turpmāko pusgadu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?