-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-04-27 21:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šajā ned. nogalē konkrēti pārdozēju cilvēkus. piektdien man viss patika un bija ļoti labi. sestdien, sākot ar pasākuma vidu ļoti gribējās mājās. šodien ciemiņi bija pie mums. man patīk šie cilvēki. bet tik ļoti gribējās, lai viņi aizbrauc un es varu pabūt mierā, bez pieklājīgas socializēšanās.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2014-04-27 21:24 (saite)
Tev kā pa kalniem - augšā-lejā - visu laiku īd, ka neviens neciemojas, nekas nenotiek, bet tad atkal - kaut nu visi liktu svētu mieru :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-04-27 21:27 (saite)
es izsaku savu tā brīža noskaņu, nevis īdu. tas ir viens. un otrs, omas/vēlmju maiņa imho ir normāla cilvēka dzīves sastāvdaļa. Tev arī noteikti gadās tā, ka gribās ēst, tad kārtīgi ieēd un esi pārēdusies. jebšu Tev vienmēr vienādi gribās/negribās cilvēkus?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-04-28 05:50 (saite)
Jā, man ir labs līdzsvars šajā ziņā. Galvenokārt tāpēc, ka pārsvarā jau negribas cilvēkus un ir viegli izvairīties, bet kad gribas, nav problēmu atrast un dabūt tik, cik vajag.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-04-28 11:18 (saite)
nu re un man reizēm cilvēkus gribās, bet reizēm, ja viss sakrīt vienā čupā, ir par daudz. un arī tas ir normāli un nepadara mani par īdētāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2014-04-27 21:29 (saite)
un jā, es ļoti ilgi apmeklēju šāda veida pasākumus tik reti, ka nu jau esmu no tiem atradinājusies. un 3 pasākumi 3 dienu laikā šķiet padaudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-04-28 05:52 (saite)
Jā, tas ir daudz, bet pati jau vien tā ieplānoji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-04-28 11:17 (saite)
divi no trīs pasākumiem bija tuvu cilvēku dzimšanas dienas, ko, grozies kā gribi, es nevaru ieplānot citos datumos. un trešais bija A. krustvecāku vizīte. krustvecāki dzīvo Vācijā un Latvijā ir reti, tādeļ viņus jāsatiek tad, kad viņi ir šeit un viņiem ir laiks, nevis kad mums tas ir visērtāk. + tam šajā nogalē bija burvīgs laiks un es nedzīvoju viena, man jāņem vērā arī otrās puses vēlmes un viņam tieši šonedēļ ļoti gribējās satikt tieši šos cilvēkus.
nesaredzu, kā es pati būtu šo ieplānojusi. varētu jau teikt "varēji nepiedalīties ja negribēji", bet kaut kādas pieklājības normas arī jāievēro.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?