-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-04-20 21:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vimbas ventas rumbā lec tik tiešām iespaidīgi. un kuldīga ir burvīga arī pavasarī. vienīgais - tūrisms ar 2 gadus vecu bērnu NAV tas pats, kā tūrisms ar 1-1,5 gv bērnu. pie šī vēl jāpiešaujas. apkārtni sanāk baudīt/iepazīt pārgājienos no viena rotaļlaukuma uz otru, pa ceļam izmisīgi izvairoties no ūdenstilpnēm. vienā seklākā dīķī viņa paguva ieskriet līdz ceļiem, vairākos citos (ne tik seklos) centās. labi, ka līdzi bija gan maiņas apģērbs, gan pat (neparastā kārtā) apavi. ventas rumba mazo A. burtiski apbūra. tiecās tai tuvāk, tuvāk un tad vēl nedaudz tuvāk.
man, savukārt, turpceļā bija iespēja papraktizēt apdzīšanas manevru. vienā tādā gan teju vai ķēru trieku, braucot pa pretējo joslu, gandrīz paralēli apdzenamajai mašīnai, no maza celiņa pēkšņi iznira velosipēdists. un uzreiz aidā uz joslas vidu, tieši man pretī. labi, ka priekšā nebija ne līkums, ne attāls pretīmbraucējs. veiksmīgi nobremzēju, paguvu gan viņam neuzbraukt, gan arī pabeigt manevru.
paši dienas beigās esam ļoti priecīgi un tikpat ļoti noguruši. rīt ceram tikt līdz zoo.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ninona
2014-04-21 08:28 (saite)
O, tad jau A aši kļuvis labāk un Lieldienas IR priecīgas! Lai izdodas arī tālāk!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-04-21 12:51 (saite)
īsti vesela jau viņa nav, bet temp mitējusies un iesnas arī vairs negāžas, tik ik pa brīdim patek. aizpagājšnakt nogulēja līdz pat 8 un modās spirgta un priecīga. šorīt gan viņa pamodās sešos dēļ milzīgas klepuslēkmes, tā ka izskatās, ka slimība iet plaušās, bet pagaidām vēl neko nedodu, ceru, ka būs labi. negribās atkal pumpēt iekšā brontex.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2014-04-21 12:52 (saite)
kā klājas jums?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?