-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2014-02-19 18:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:gar

varbūt naivs ieraksts.
lasot tvitteri un citus internetus, skatoties tiešraidi no Maidana šķiet tik fantasmagoriski un bēdīgi pieņēmumi, ka protestētāji ir uzpirkti. tūkstoši un tūkstoši, parastie cilvēki un garīdznieki. tie kas nodod asinis un nes segas/pārtiku, viņi visi uzpirkti. un ir cilvēki, kas tam no sirds tic. šeit pat latvijā. :/



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]klusais_okeans
2014-02-19 22:26 (saite)
mhm! un cilvēki tiek uzpirkti, lai paši sevi sašautu, izkropļotu. nemaz nerunājot par to, ka opozīcijā darbojas arī pret-EU un ASV noskaņotie. dusmas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2014-02-19 22:29 (saite)
mans tēvs katru nedēļu brauc ar autobusu uz odesu caur kijevu. un viņam tur ir pazīstami cilvēki, kuri esot saņēmuši īsziņas. un viņam esot pamats ticēt tiem cilvēkiem. viņš saka arī, ka otru pusi neierašanās dēļ (uz protestiem) solot atlaist.
bet tas taču skan tik, nu tik neticami. tā pirmā daļa. es nesaprotu un bēdājos par visu šito. varētu, ietu uz maidanu, tikai kaut kā, patālu jāiet, eh.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pet
2014-02-20 01:52 (saite)
Paralēlās informācijas pasaules.

Latvijā arī ir ļoti reāli ka puse valsts par pašsaprotamiem faktiem uzskata pretējas, nesavienojamas lietas un īsti neapmainās ar viedokļiem.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?