-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2012-06-27 14:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
otru tādu vakaru kā vakar es vienkāri neizturēšu. detaļas visticamāk ir no TMI kategorijas, tādēļ lai paliek, bet, nē, tā kā vakar, tā es nevaru.
viss ir labi, jā. tikai mazliet grūti. atkal, hehe.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2012-06-28 20:53 (saite)
ehm, kas ir TMI kategorija?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2012-06-28 21:29 (saite)
man atkal ir aptrūcies piens. tajā dienā baroju ik pēc 1-2h (parasti viņai pietiek reizi 3-4h), vakara ēdienreize bija 4h gara, kur pēc katras paēšanas, kas gāja ar šausmīgu bļaušanu, raušanos nost, ārā spļaušanu un atkal bļaušanu, tad pauzi uz 5-20 minūtēm vecāku rokās un atkal zvērīgu bļaušanu. kur pa vidu bija izmisīga atslaukšana (kamēr Alise tika nostumta tēva rokās) ar krūšu ādas nelielu pabojāšanu, lol. ai nu nekas jautrs. vakar iztikām bez piebarošanas, šodien vēl nezinu, kā paveiksies, vispār neizskatās, ka izvilks, neskatoties uz iesaldētajiem 40ml, viņa ik pēc stundas brēc pēc ēšanas jau visu vakaru. nē, ok, labi jau ir ka viņa pieprasa ēst. bet tas, ka nav ko, tas nav tik labi.

jūs tad atkal dodaties prom tik operatīvi, knapi atpūtušies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2012-06-28 22:10 (saite)
klau, Tu droši zini, ka viņa grib tieši ēst? mana jaunkundze mēdz ēst arī tad, ja nepareizi saprotu viņas signālus un dodu krūti, bet tādās reizēs viņa ēd tieši tā, kā apraksti - paēd, paēd un tad raud un raujas nost no pupa. varbūt ar viņu notiek kaut kas cits, slavenās kolikas or sth?

/jā, diemžēl tā ir, šoreiz pauze starp braucieniem tikai viena nedēļa :( pašai mazliet bedīgi, ka tā, bet vismaz pēc tam 1,5 mēn. pa mājām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2012-06-28 22:30 (saite)
esmu par to domājusi, jā. bet tiklīdz viņai iedod, piemēram, pudelīti, no kuras daudz vieglāk plūst. viņa ēd aizgūtnēm. vai, ja iedot pilnāko krūti, tad arī pēkšņi nekādu problēmu un tad visa brēkšana mitējas.
ir reizes, kad viņa neatsakās uzēst, jo nejūtas labi, bet tas ir klāt pie maltītes nevis histēriska bļaušana stundām, kas mitējas, kolīdz viņa ir paēdusi.

jūtu līdzi. jums to puļķīti nevajag tpakaļ? un uz cik ilgu laiku braucat? tagad kkā savādāk plānojat? kā Tev vispār pašai nākas tie braucieni, ka jāstrādā pilna slodze tajās nedēļās un vēl ar bērnu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2012-06-29 00:38 (saite)
tagad dodamies uz 2 ned., attiecīgi man puļķītis nav aktuāls. ja P. vajadzēs, domāju, viņš zina, kur savākt.

nu, man tā slodze nosacīti ir pilna. ir tā, ka stundas nav noteiktas, var nākties vienu dienu strādāt jau no deviņiem, citu - līdz vienpadsmitiem vakarā, bet pašas stundas reti ir garas. mēdz būt bēdīgi viņu atstāt mierinātāja rokās un doties prom, kad redzu, ka patiesībā viņa gribētu vienkārši gulēt man pie sāna, but then again, tās dažas reizes ir visu to pārējo dienu vārdā, ko pēc tam varam paēdušas un ar apmaksātiem rēķiniem pavadīt kopā. parasti atstāju pieskatītājam pienu un dodos pie viņiem bez kādas kavēšanās, līdzko tas ir iespējams.

tagad dosimies ar lidmašīnu, lai nav jābrauc autokrēsliņā tik gari gabali, tad jau redzēsim, kā būs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2012-06-30 00:36 (saite)
pilnīgi iespējams, ka bēbītei pret lidošanu nekas iebilstams nebūs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?