-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2012-04-27 23:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bijām uz Carmina Burana ģildē. joprojām skan galvā. bet uzlikt plejerī baidos, jo atšķirība ir MILZĪGA. Tuvākajā laikā klausīties to skaņdarbu noteikti nesanāks. Pēc tik spēcīga iespaida dzīvē, ieraksti ir.. nu es nezinu.. kā sekss ar gumijas lelli vai.
Sākums "nogāza no kājām". Iepletās acis un gandrīz vai uznāca raudiens, tad pārskrēja drebuļu vilnis. Ļoti, ļoti spēcīgs skaņdarbs. Ja ir iespēja, noteikti iesaku aiziet (tiem, kam neriebjas akadēmiskā mūzika un konkrētais darbs kā tāds). Nav gan ne jausmas, vai to tuvākajā laikā vēl kur spēlēs.
Un gaiss ārā tik silts, kā tāds piens, kā vasara.

upd: tomēr uzliku. vai vai. cik žēl, ka mūziku nevar paņemt sev līdzi. tā skaņa tumbiņās ir TIK plakana :/ labi, ka aizmirstās un pierod.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rudais_rudens
2012-04-28 12:31 (saite)
Vai, pirms tam biju klausījies vairākas versijas pleijerī ( arī augstākajā kvalitātē) un tagad pēc Ģildes koncerta negribu vairs slēgt mūzikas atskaņotājā, jo tas tiešām ne tuvu nestāv klāt dzīvajam saviļnojumam. Beigu kāpinājums līdz O Fortunai vienkāršiem vārdim "nonesa jumtu" tālu tālu prom.
Šaubos, ka drīzumā varēs atkal Latvijā dzirdēt šo kantāti. :((

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2012-04-28 12:32 (saite)
mmmhm, tā jau ir, diemžēl. ka nedzirdēsim kādu laiku :/ bet gan jau kādreiz. es vispār visu koncerta laiku biju tādā starā no mūziķu acīmredzamās profesionalitātes. lai gan neesmu nekāds mūzikas pazinējs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pepija
2012-04-28 16:30 (saite)
ir gadījies dzirdēt arī Doma baznīcā

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?