-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2010-06-19 13:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:The Doors - Hello, I Love You

---
es mākot runāt. A. vakar bija uz manu aizstāvēšanu. tas ir ļoti savādi. nu, ka tu jūties, kā vien vēlies, bet izskaties savādāk. piemēram, pēc cilvēka, kādus vienmēr esmu mazliet apskaudusi. pēc tāda, kas māk runāt droši un brīvi zin savu tēmu. nu tāds zivs ūdenī, vai.
un tad jau nav būtiski, vai iekšā tev viss spiežas kopā un šķiet, ka tu nesakarīgi "ber".

jā, labi, es vienreiz nojaucos. jā, labi, bija viena saturiska kļūda un čupa ar noformējuma sīklažām.

un tad es domāju, nu labi, tas, kā persona novērtē sevi pārāk bieži nesakrīt ar to, kā to novērtē citi. tam pat ir atbilstoši vārdi, kas man kādreiz ir mācīti un kurus es jau sen neatceros (tāpat kā daudz ko citu).
bet kā ir citiem? cilvēkiem, kuriem tik tiešām dreb rokas vien no domas par uzstāšanos. tiem, kuriem tik tiešām nesanāk. uz kuriem skaties un domā, cik viņam, nabagam, grūti.

grupā, kurai bija aizstāvēšanās pirms manis, bija jauniete, kuras darbu nevarot ieskaitīt vispār, bet otrai varēja izvilkt četri.
varbūt mana komisija bija jaukāka. bet ne jau taču nu divreiz? es nesaprotu. muļķīgs neirotiķis var pa murgiem, ar palīdzību, uzskribelēt darbu uz astoņi. KAS ir (vai nav) jādara, lai dabūtu kaut vai četri?

atgriežoties pie runāšanas. es īsti nesaprotu. kāda mārrutka pēc 10 lapu darbs jāprezentē 3 minūtes. TRĪS. bļa. es ļoti centos, biju vienīgā, varbūt pat stāstīju interesantas lietas, visādi gan īsinot. un man sanāca septiņas.
tur taču, ja nopietni, vajag vismaz desmit. citādi nav laika neko pastāstīt. tam interesantākajam nepaliek laika, nu.

bet vispār. drīz jāpošas. redzēs, kas būs. :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2010-06-19 13:58 (saite)
i told ya! :P parasti pietiek nodot vienkārši "kaut ko nebūt", lai dabūtu "ieskaitīts", tā ka ļoti nervozēt nav vērts. bet Tu esi malacis!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2010-06-19 14:00 (saite)
nu labi, jā, bet, redzi, kādam nesanāk pat ieskaitīts. kā to var dabūt gatavu? (nav jau tā, ka es uz pašas piemēra gribētu zināt)

un par nervozēšanu es zīīnu. bet tā ir lieta, ko es neesmu iemācījusies kontrolēt. laikam tādēļ, ka vēl neesmu buda :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]augsne
2010-06-19 14:02 (saite)
Jo mazāk minūšu, jo labāk. Ja trīs, tad zini - pāris virsraksti, pāris komentāri, bet, ja saka desmit, tad tu, nabags, iedomājies, ka ir vieta, kur izplesties, bet vienmēr izrādās, ka nav gan.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2010-06-19 14:18 (saite)
nu bet, iedomājies, tev ir kāda tēma, par ko tev jārunā. un ja tās ir desmit lapas, tad ir skaidrs, ka tur nav 10 lapas tikai ūdens vien, bet visai daudz salīdzinoši aktuālas informācijas. un lai darītu zināmu aktuālo 10 lapu informāciju, tu nekādi NEVARI iekļauties sūda 3 minūtēs. arī 5 ne. pat ja stāsta tikai būtiskāko un atstāj aiz borta visu interesanto, tāpat nevari. bet atstāt interesantāko taču TĀ negribas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]baltaistrusis
2010-06-20 16:20 (saite)
Par komisijām nezinu - taču ir nācies secināt, ka joprojām atrodas studenti, kas paši nespēj divus vārdus kopā dabūt. Tev, cik atceros, šāda īpašība nepiemīt.

(Atbildēt uz šo)


[info]baltaistrusis
2010-06-20 16:21 (saite)
Kas attiecas uz minūtēm - 3 ir ok. 7 dod 45 lapu diplomam :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?