-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2003-04-23 12:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
21.04 pieraksts
Shodien ir treshaa diennakts, ko neesmu bijusi netaa. Pie datora taa riktiigaak neesmu tikusi veel senaak. pat neatceros, kad tas bija. visu laiku kkas jaadara, kkur jaaskrien. vakaraa parasti jau ir par veelu un jaaiet guleet. Interneta nemaz arii netruukst. nee nu es zinu, ka aabuut kkaadiem meiliem varbuut. ka iesepeejams buus. un taa, bet VEELMES iet uz netu un buut tajaa nau. ar datoru ir savaadaak. sho vairaaku dienu laikaa vairaakas reizes ir gribeejies nokljuut pie taa, sho to pierakstiit. un nekaadiski neizdevaas. arii tagad, beidzot piekljuvu un teevs uzreiz- kaa taa, mees tur un tu te? mhm, daargo teeti. es esmu paarak nogurusi lai seedeetu un izklaideetu "viesus". nogaaju shodien kkaadus 10-12 km. nee nu.. kopumaa vairaak, jo no riita veel bija kaadi 2 vai 3, un ta veel uz veikalu, bet tagad, kad biju uz karjeru, tad. rudenii bijaam hesaa un tur uz sienaam bija smukas apkaartnes bildes un viena man iipashi patika. sagribeeju tur aiziet. sakasiijos tikai tagad. bet dievinj teetinj.. es taksh nezinaaju, ka tas tik taalu! :D tur uzepaam kartupeljus ugunskuraa, paseeedeejaam. bija labi. bet iet pa karstumu gan nerulz.. lai gan.. arii tajaa ir savs sharms.. tagad seezhu galiigi bez speekiem un nogurusi.
Vispaar jau shodien ir mana vaardadiena.
Laikam jaastaigaa vairaak. citaadi peec paaris gadiem vispaar buushu luuznis kkaac.. ja jau tagad no nostaigaatiem 10 km juutos galiigi nogurusi :). vaidzees laikam reizi nedeljaa/divaas pa 10 km noiet, veseliigi ;P~ =)).. bet nez vai man tas izdosies. man jau vienmeer ar sportu suudiigi ir bijis. nekad neesmu speejusi sportot regulaari.
Muse ir skaisti.
shoriit gaaju un domaaju par to kaac nec man buutu ideaals. ar chata ierobezhoshanu no provaidera puses. ;DDDD mjaa.. taa ir, oficiaali atziistu sevi par slimu :P =))
spriezhot peec shiem ierakstiem, peedeejoreiz taa riktiigaak pie pc bijju 17tajaa. 4 dienas atpakalj. bet arii tad bija atbraucot no riigas, nogurushaa staavoklii, vienk dienas iespaidaa kkas uzrakstiits, sanaak ka taa pa iistam biju 15tajaa peedeejoreiz. mjaa.. gandriiz nedeelja jau ;) :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sin
2003-04-23 14:09 (saite)
kā tad iisti Tevi sauc:
21.04 Anastasija
21.04 Afanasija
21.04 Anastazija
21.04 Anastāsija
21.04 Anastāzija
21.04 Hera
21.04 Herenija
21.04 Herita
21.04 Hēra
21.04 Nastasija
21.04 Nastja
????????????????????

un kaa ar tiem linkiem uz bildeem..? ;)



(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2003-04-23 17:51 (saite)
par to vienu es jau paskaidroju. neatradi? :P otru.. buus bik vairaak laiks, iedoshu :)
vaards man ir pirmais varianc. ar atvasinaajumu uz garo burtu a vienaa vietaa.. ;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malfor
2003-04-24 21:03 (saite)
runājot par ildēm - tas links ko tu man uzrakstīji neworko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2003-04-25 13:35 (saite)
jaa.. man teica, ka vinajs ir izdzeestas.. sux... liels sux.. gribeeju to tieshi pateikt.. ir dahzas no taam netaa taa vai taa bet shobriid nav laika linkus mekleet :)
pajautaaji btw par tiem dry kill logic?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?