-- ([info]ripp) rakstīja,
es neesmu lasījusi pētījumus un ne mazākajā mērā neuzskatu savu viedokli šajā jautājumā par kaut cik... "viedoklīgu" (vai labāku par citiem), bet, tai pat laikā, uzskatu, ka man kā personai ir tiesības uz sev tuvākā viedokļa pārstāvēšanu, hehe.
un, lūk. manuprāt vīriešu un sieviešu atšķirības lielā mērā nosaka hormoni. t.i. dzimumatšķirību dēļ tiem ir katram dzimumam raksturīgs hormonu balanss. un, protams, kādai sievietei vīŗiešu hormonu var būt vairāk kā kādam vīrietim. mēs visi esam ļoti dažādi. bet vairumā gadījumu hormonu balanss ir tāds kāds tas ir un tas, kopā ar noteiktām fizioloģiskām atšķirībām, manuprāt, arī ir tas, kas padara mttūs atšķirīgus. vīriešus no sievietēm.
protams, ļoti liela nozīme ir sociālajai videi, audzināšānai utt utt, bet es nudien neticu, ka TIK liela, kā brīžiem tiek apgalvots. piemēram, manas meitas interese par kosmētiku un pucēšanos nudien nav nošpikota no manis vai kāda radinieka, jo rados nekas tāds nenotiek. bet manas māsas jaunākā dēla pārākā interese par traktoriem nav īsti no ģimenes, jo nevienam citam viņās dēlam traktori nemaz neinteresē, kā arī neviens radinieks nav traktorists.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?