-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2016-02-19 16:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es patiešām nezinu, kas man uznācis, bet šodien pirmoreizi mūžā pagatavoju rīsu pudiņu. oriģinālajai receptei vēl gan pievienoju vairāk cukura un paprāvu šļuku citronsulas. lai cik dīvaini tas nebūtu, nekad nebiju neko tādu ēdusi.
uzvārīju arī plūmju ķīseli.
un šodien A. atgādināja arī par vistu uz sīpolu spilvena. aha.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2016-02-19 19:29 (saite)
ar sarkanajiem apelsīniem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2016-02-19 20:13 (saite)
ahā. pastāsti, kā sanāca, ja jau paguvi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2016-02-19 20:19 (saite)
sanāca labi
http://www.simplyrecipes.com/recipes/tapioca_pudding/
bet es pamērcēju pirms min 20 vnk ūdenī, iespējams pienā arī varētu mērcēt. un pienu es tik daudz uzreiz nelēju, pamazām pielēju klāt vēl, bet kopā tik daudz nebij.
klāt svaigus apelsīnus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2016-02-19 22:15 (saite)
aha, paldies, kādreiz būs jāpamēģina :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?