-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-11-21 02:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pēc baseina un vakariņām jutos tik nogurusi, ka astoņos aizgāju gulēt. vienos pamodos pēc ilgas diendusas. un viss būtu labi, ja man nebutu jāceļas sešos. jāiedzer tēja un jācenšas aizmigt atkal.

cita starpā, vakardien biju spiesta braukt uz servisu mainīt riepas. runā, ka pavisam drīz kļūs krietni aukstāks, tādēļ A. pierakstīja auto uz riepu maiņu. un lika braukt man, likumīgi aizbildinoties ar lielo darbu apjomu. un viss jau būtu labi, bet man patiešām riebjas jebkāds kontakts ar servisu darbiniekiem. es neko nesaprotu no mašīnām un servisos jūtos tā, itkā tas būtu kas slikts.
viss beidzās laimīgi, viņi gan izspieda riepu balansēšanu (tēvs saka, ka tas esot bijis pilnīgi lieki, jo riepas ir uz diskiem) + beigās pie kases centās pieskaitīt 5.80 pie solītās cenas. es nezinu, ar citiem tas iet cauri? "nomainīsim riepas par 20, ā, jums jāmaksā? lūdzu 25,80" bija diezgan uzjautrinoši skatīties, kā viņš centās izlocīties, kad norādīju uz pēkšņo cenas kāpumu.
no pozitīvās puses skatoties - tagad es zinu, kas ir riepu balansēšana un kad tā jāveic.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2015-11-21 12:11 (saite)
Nobalansēt nav lieki.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-11-21 16:36 (saite)
kkur lasīju arī, ka ziemas riepām balansēšana esot lieka, jo disku iekšpusē tāpat drīz vien salīp dubļi un no tā vairs nav jēgas.

galīgi nesaku, ka tā uzskatu pati. pati es neko neuzskatu. pašai man nav ne jausmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?