-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-11-05 16:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atradu māju, kas man patīk. atrodas katlakalnā, bet tas būtu nekas. mazliet pārāk pielaizīta, bet balta iekšiņā un āriņā, virtuvē daudz logu un ēdamzona stūrītī. nav pārāk liela (150m2) + garāža ar dzīvokli virs tās atsevišķi no pamatmājas. zālājs arī iekopts. vienīgais, kas trūkst ir 210 tūkstoši eiro. tāds nieciņš. eh.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aktrise
2015-11-05 16:45 (saite)
es arī gribu māju, savējo. bet mums jau ir divas vecāku mājas - viena tukša, ar kuru jau šobrīd nezinām, ko iesākt, un arī mani vecāki laikam cer, ka ar laiku ievāksimies pie viņiem. bet es negribu dzīvot ne vienā, ne otrā - gribu mājiņu pie jūras!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-11-05 16:49 (saite)
pie jūras es arī gribu, jā. tas būtu vislabāk. bet šī, lai arī ne pie jūras, arī šķiet vilinoša: https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/homes-summer-residences/riga/katlakalns/acxof.html

man gribētos māju, kurā viss ir pabeigts, viss ir pārdomāts, izplānots un ērts. bez vecām mēbelēm, nepabeigtām istabām, pilošiem krāniem utt utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zetinja
2015-11-06 09:32 (saite)
Ja grib māju, kurā viss ir pabeigts, izplānots un ērts, tad jābūvē pašiem. Tās mājas, ko ceļ pārdošanai, tās ceļ.. nu pārdošanai. Ar mērķi par minimālu ieguldījumu maksimālu peļņu. Tur noteikti būs ieekonomēts ar elektrības rozešu daudzumu un izvietojumu, krānu un mēbeļu kvalitāti, virtuves skapīšu iekšējo konfigurāciju, jo ērtās konstrukcijas maksā naudu, utt.

Ja es apsvērtu iespēju pirkt māju, tad es tieši gribētu viņu maksimums pelēkā apdarē un tālāk pēc saviem ieskatiem. Bet ņemot vērā, ka uzcelt sienas un dabūt māju zem jumta ir pats vieglākais, tad kāda jēga no tā visa. :) Tad var ari celt no 0. Un tad jau var pa ~100k uzcelt sev un ģimenei mitekli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2015-11-06 12:41 (saite)
ja es celtu māju pati, tad tikai gatavās karkasu mājas. un tas atkal ir stāsts par kvalitāti. ar celtniecību saistītā ņemtne mani galīgi nesaista. labāk pirkt māju, ko kāds būvējis pats sev, no labiem materiāliem un ar gana daudz rozetēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zetinja
2015-11-07 22:34 (saite)
Nu tas ir labāks variants, nekā tādu, kas celta pārdošanai. :) tiesa ar pārējo ir tā, ka liela daļa cilvēku nepadomā par lietām. Kad mēs dzīvoklī remonta laikā pārvilkām elekroinstalāciju un plānojām rozetes, visi paziņas mūs par debiliem sauca, ka tik daudz un visur gribam.. Un vienalga ir divas trīs vietas, kur ik pa laikam pietrūkst. :D

Man personīgi nav pretenziju ari pret karkasa mājām, bet nu es lielu mūža daļu koka mājā dzīvoju un tur ir lietas, pie kā mūra māju ļauži nespēj pierast. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2015-11-07 22:48 (saite)
piemēram?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?