-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-11-01 20:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
brīvdienas
domāju vai paturēt rīt a. mājās. droši vien vajadzētu. nedēļas beigās sākās zaļi punķi, piektdien vēl palaidu uz dārziņu, vakar un šodien ārstēju (4x dienā sālsūdens no šprices degunā un noodril + kaklā faringospray visādam gadījumam). jūtas, ka derētu vēl dienu vai divas paturpināt šādā garā.

brīvdienas bija mierīgas un jaukas. bez pasākumu gūzmas, tomēr ar nelielu socializācijas piešprici. piektdien vakarā ciemos bija L., sestdien vedām a. un viņas brālēnus uz rotaļu istabu Alfā, tikmēr paši ar A., manu mammu un māsu aizgājām pasēdēt čilli picā (jāsaka, restorāns, jebkāds, bez bērniem, ir krieetni lielāks prieks kā ar). tad braucām pie B., kur plānojās mierīgs vakars, taču uz manu laiku pieteicās māsa un beigās nonācām jaukā spēļu vakarā.

šodien atbraucām mājās (pirms tam padzīvojoties pa Ādažu rotaļlaukumu) un ļoti mierīgi kūņojāmies. a. abas dienas vēlu aizmiga diendusā un nogulēja līdz gandrīz sešiem. pēc pamošanās A. un a. palika gultā datorizēties, kamēr es uzcepu šokokūku un kartupeļu pankūkas. tad, ietekmējoties no vakardienas spēļu vakara, sazīmējām kartiņas un uzspēlējām variāciju par bērnu alias. a. bija visai grūti aprakstīt priekšmetus nesaucot tos vārdā, bet ļoti labi gāja ar minēšanu. tagad klausamies šo to no klasiskās mūzikas, a. šiverē pa savu rotu lādi. drīz jāliek viņa gulēt, pēc tam vēl jāpastrādā. rīt man nebūs ļoti daudz iespēju strādāt.

vakar pamodus ar nespēku un vispārēju neveselības sajūtu, bet man ir tik ļoti apriebies slimot (es, goda vārds, to daru vairāk kā a.), ka nolēmu izlikties par veselu un darīt visu ieplānoto tāpat.
šodien pēc atbraukšanas mājās pat paguvu šo to novākt dārzā. viss vēl nav izdarīts, bet es tam tuvojos. vēl gribu iestādīt nopirkto sīpolpuķu izlasi, jācer, ka pagūšu, pirms sasals zeme :D

ā un. gribu novembrī pamēģināt atkal iziet cauri 30 days of yoga. redzēs kā ar to ies, bet ceru, ka labi. man ļoti noderētu izkustēšanās un to (atšķirībā no skriešanas) es varu darīt arī viegli/vidēji apslimusi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ninona
2015-11-01 20:51 (saite)
Laikaziņas sola siltu nedēļu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-11-02 20:28 (saite)
jācenšas saņemties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?