helvetica ([info]helvetica) rakstīja,
garos ēdienus un dalītās/kombinējamās sastāvdaļas.
Piemēram, uztaisa tādu palielāku zupu vai sautējumu, kas velk uz pāris dienām.
Putru taisa - vakarā aplej auzpārslas, līdz rītam tās ir sasūkušās un uzvārās 2 minūtēs, lieto brokastīm VISIEM, vakariņās dažiem, varbūt pat nākamās dienas brokastīm un vakariņām (sakombinējot ar medu, augļiem, ievārījumiem u.c., kas 'daudzveidīgo garšu').
pavalgi (rīsi, griķi u.tml.) arī savārīti uz vairākām dienām, kuriem var piekombinēt klāt kādu zivs gabalu, salātu ķesku.

ik pa brīdim, brīvākā laikā sataisa ģimenes ēst taisīšanas dienu, fokusējoties uz saldētiem produktiem. Mājas picas, mājas pelmeņi u.tm.

vispār saldētava ir mūsu viss - tajā vasarā saliek augļus pa porcijām, kurus gada vidū var saldēt vaļā un smūtijot. Sasaldēts porcijās buljons, sagriezti un saporcēti dārzeņi un citas sastāvdaļas nākotnes sautējumiem un zupām - tas viss top augstākminētajās ģimenes dienās.

ā, vēl "vasara burciņās". Taisām nevis ievārījumus, bet gan "vīriešu zaptes" u.c. sautētas sagataves, kuras var vai nu piejaukt zupām, izmantot kā sautējumus, kā piedevas pie pavalgiem, vai galīgā krīzes variantā likt uz maizes un štopēt iekšā (bet maizītēs mēs cenšamies neiebraukt pārāk).

daudz augļi un dārzeņi svaigi uz galda defoltā, lai var grauzt bez izmēra, tiklīdz sajūta, ka gribas ēst.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?