oblica ([info]oblica) rakstīja,
Paveicies, ka no dārziņa ierodamies laikā no 18.00-18.30
Es diezgan plānoju, ko gatavot un kad.
Mums gan diēta, kur spiežam uz olbaltumvielām pārsvarā, visi miltu ēdieni un cieti saturošie (makaroni, rīsi, griķi, kartupeļi, bulkas, picas, pelmeņi utt.) netiek lietoti, kas procesu diez ko neatvieglo, bet es ļoooti daudz izmantoju cepeškrāsni, man nav nekas pret iepriekš saldētu vai atsildītu ēdienu un sagatavoju brīvdienās.
Šorīt no saldētavas izvilku pēdējo saldēto frikadeļu zupas porciju un cepeti.
Ikdienā tas ir apmēram tā - sestdien vai svētdien uz centrāltirgu pēc gaļas, zivīm un dārzeņiem, tad apmēram saplānoju nedēļas ēdienkarti un ķeros klāt - izcepu kotletes (daudz, daļu sasaldēju), kādu viltoto zaķi no tās pašas masas cepenē, izvāru lielo katlu zupas (ko neapēd, to sasaldēju), sarīvēju burkānus, sagriežu lokus, dilles salātus, sasālu lasi - nu, karoč, ņemos, salieku kārbās da traukos, saldēju un tad pa nedēļu līdz trešdienas vakaram apmēram par to nedomāju.
Bieži vnk ietinu folijā zivi un tad cepenē uz 15-20 min, gatavs. Vistas šķiņķus vai fileju cepammaisā, cepenē. Tad man pašai nav jāstāv pie tās pannas, pusstunda brīva. Pērku tās salātu lapas kārbās, lieku klāt kādas paprikas, gurķi, tomātu, vistas fileju vai kūpinātu girosu un ar balzāmetiķi.
Bet te gan jāņem vērā, ka man nenormāli patīk gatavot. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?