Birjuza ([info]ninona) rakstīja,
Mēs, kad bija mans eksperiments, ieplānojām un darījām tā:
18:00 JĀbūt mājās, tad ir 30 minūtes gatavošanai, ar to pilnībā pietiek vienkāršām vakariņām. 19:00 visi paēduši :)
Gatavojoties tam laikam, pierakstīju visus ēdienus, ko varu 30 minūšu laikā pagatavot, daži no tiem bija ar priekšgatavošanos (nomizot burkānus, sagriezt dārzeņus, iemērkt griķus/rīsus, iemarinēt gaļu) iepriekšējā vakarā. Ideāli, ja gatavošana neprasa vaktēšanu pie plīts.

Ēdienkartē tad bija (joprojām ir) tādi ēdieni kā - piena zupa, makaroni ar sieru/kons.tomātiem, dārzeņu biezzupa, sautējums ar malto gaļu, rīsu sacepums, griķi ar aknu plācenīšiem, cepti kartupeļi ar svaigu kāpostu salātiem, makaroni ar vistas fileju, kartupeļi mundierī ar cepeti, tvaicēti dārzeņi ar kausēto sieru.

Visādas zupas, sautējumus, rīsus, griķus mēdzu gatavot līdz viršanai un tad sapakotu atstāt nogatavoties, tas risina jautājumu par padzīvoties vakarā ārā. Mēs gan ejam gulēt vēlāk, līdz ar to pēc vakariņām vēl ir laiks pa āru dauzīties.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?