-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-03-21 22:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mazgadīgā lēdija
ja viņa paliks tāda arī pieaugot, tad, skaidrs, dzīvē nepazudīs. šodien bijām Azūra bērnu laukumā kopā ar viņas brālēniem. tas tur, šis tur, labi, tad viņa nolemj iet uz bērnu kartingiem (ar pedāļiem minamajiem, tur ir dažādi izmēri un konfigurācija). domāju, labi, viņai itkā tie nepatīk (slinko mīties un to vienkārši nedara), bet nu lai iet. uz mirkli novēršu uzmanību, bet kad atkal viņu sameklēju ar acīm - šī jau sēž otrā sēdeklī vienā no braucamajiem, ko vareni braši min un stūrē krietni lielāks (kādi 12 gadi) puisis. nav ne jausmas, kā viņa tur tika un sarunāja, bet beigās nobrauca ar viņu kopā kādus 15 apļus. tad ieraudzīja mani, pateica "mama", nokāpa un aizdesoja ne paldies nepateikusi :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2015-03-21 23:13 (saite)
es tev no dēla mātes pozīcijām varu pastāstīt, kā tas notiek: izejam pagalmā ar trīsriteni - kamēr es somā meklēju cimdus, E. ir jau piebraucis pie 2x leilākas meitenes un rāda ar žestiem, lai kāpj viņam uz aizmugurējās riteņa dakšas vizināties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2015-03-21 23:23 (saite)
grūti iedomāties, ka 12gadnieks reāli būtu saucis vizināt tādu sīci, bet nu labi, varbūt puisim ir jaunāka māsa (ko viņš nav kādu laiku saticis un ir noilgojies), vai arī gribas māsu, kas to lai zina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zetinja
2015-03-22 09:51 (saite)
vai ari vienkārši nav pēc džungļu likumiem audzināts un neuzskata, ka mazākie bērni nav cilvēki. Sīcis izrāda interesi, ir brīva vieta, kādēļ gan nepavizināt. :)

Pie reizes ir pasažieris, kurš sajūsmināti novērtē viņa izcilās braukšanas spējas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?