es, protams, saprotu, ka tas ir strīdīgs jautājums. bet nu es arī nepretendēju uz lielo patiesību un pareizību :)
manā gadījumā tas ir krietni mazāk cepts un ja tomēr, tad ar mazāk eļļas, vairāk krāsnī cepts, vārīts, sautēts, mazāk "ķīmijas", vairāk dārzeņu un zaļumu, mazāk piesātināto taukskābju, transtaukskābju. krietni mazāk saldumu. nu un man personiski (neiekļaujot šajā A. un a.) praktiski atteikšanās no kartupeļiem, rīsiem (ja nav pilngraudu), maizes izstrādājumiem (atsk. pilngraudu un/vai kliju sausmaizes, rīsu galetes un nedaudz rupjmaizi)
rezultātā picas, lazanjas, kartupeļu pankūkas, cepts siers, čipši, šokolāde utt utt - tas viss ir brīvdienu racions, darba dienās bez tā cenšos iztikt.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: