Madara ([info]riffly) rakstīja,
@ 2008-07-07 20:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Nick Cave & The Bad Seeds - More News From Nowhere
Entry tags:deju svētki

par Deju svētkiem, maziem puikām un to, ko es tagad nezinu vairs kā noformulēt :)
Day 1.
*Maziem puikām trakoti patīk tautu meitas. Pats tērps nav obligāti nepieciešams, jo Tu tik un tā viņiem patiksi.
(Sākumā viņi tevi sveicās ar "čau, meitene! ^.^", tad tiks pievienots "smukā", un visbeidzot tautu meita taps saukta par Bārbiju. Vai nav feini?  Kur ej, tur puikas tevi sveicina un aicina...kaut kur. :D Un īpaši ļaunais skatiens daudz ko nedod, ja nu vienīgi pats sajutīsies nedaudz labāk. Kad nodomāju - šodienai taču varbūt pietiks to puikiņu, tad akurāt ejam garām mazu puišeļu bariņam ar skeitbordu pie sāniem (21.gs.. Samakati un ūdenspistoles vairs nav stilīgi, vajag ko reālāku, kādu traumu, ko varētu parādīt kaimiņu Rafaēlam un viņa mazajai māsiņai Džesikai Amandai (ak, šie latviešu vārdi! Traku mani padara! ^__^), un  visbeidzot būt īsts "vīrietis". Nu ja. Tu iesi garām puikām un viņi tev piedāvās iepazīties... )
*Gājiens. Muy Grande. Sākšu ar to, ka stāvot pieturā, garām braucošās mašīnas signalizē ar skaņu taurēm. O, jā, arī daži vilcieni tā dara. Pie Zemitānu stacijas kādam nelaimīgajam nodega motorollers.
Kopā es pa to bruģi tur novārtījos kādas nepilnas četras stundas. Sākumā puķes tika atbrīvotas no lapām, tad arī daži ziedi no ziedlapām. Kādēļ? Garlaicīgi. Gan rokām, gan prātam. Es, personīgi, apsēdos turpat ielas vidū, paņēmu akmentiņu un švīkāju bruģakmeni - savu lietotājvārdu, tad kustības kļuva jau automātiskas un vienkārši īsināju sev jebkādi laiku. Tas nebija organizēts gājiens, na-ā. ;D Vismaz pavicināju Zagleram ar saviem lakstiem un viņš mums ar vītušām rudzupuķēm un sāļo smaidu. (Tas ir sarkastiskais "vismaz", ja kas. ;D)
*Uz ielas pavisam nejauši satikta seja. Forši. Un es jau sūdzējos, ka es laikam vienīgā nesatieku pazīstamos. Braucu uz Mežaparku ar domu, ka iešu uz koncertu, jo tieku par brīvu ar savu bezgala kruto ID karti. (es domāju, ar to, uz kuras ir mana zombijiskā bilde stūrītī :D. Jā, jā, to pašu.) Bet plāni mainās un koncerts tiek daļēji dzirdēts tikai.
*Braucu atpakaļ uz savām pagaidu mājām, kuras, guess what, bija ciet. Briesmīgi. Pirmajā dienā jau netikt iekšā ir laba sajūta. Labā tante tomēr mani ielaida un es aši nozudu no viņas acīm līdz pašam rītam.

Day 2.
* Mums, kā izrādās, ir arī sponsori. I' nemaz nezināju. Tādēļ man tagad ir vīriešu S izmēra balts krekls ar kaut kādas krāsu firmas logo.
*Pirmā kopmēģinājumu diena. Traki. Sakiet ko gribiet, bet es palieku pie sava, ka dziedāt ir vieglāk. Dejotāji skraida no viena laukuma gala uz otru. Un  ļaudis tik un tā vienmēr saīsinot saka tikai "Dziesmu svētki". Nedaudz tas nepatīk. Pusotra stunda niknākajā svelmē un pie vēl niknākā vadītāja (m)Ērgļa, un ir pirmie cilvēki uz nestuvēm. (Ambulancei ir forši baloni ar gandrīz Šveices karogu. ^^)

Ah, es neatceros šodienu smalkāk. Man ir sajukušas dienas un pulksteņu laiki. Ja man prasītu, tad es aizvien teiktu, ka ir otrdiena un pulkstens ir nedaudz pāri pieciem.
Vakar vakarā (kad biju tikusi finally iekšā) sāku rakstīt. Uz papīra un tāpat vienu. Nu, labi. Mānos. Man pietrūka grāmata, ko atstāju mājās. Bet man vismaz bija pleijeris un rakstāmais. Negribējās gulēt un tur neko nevar padarīt. Sen atpakaļ algebras stundās tā mēdzu izklaidēties, rakstot šo un to,  kad apnika logoritmi. Sāku rakstīt ko muļķīgu, bet tad aizrakstījos līdz smukām lietām, ka pašai prieks.  Tur arī nebija sega, un joprojām nav nakstlampiņa.


Rīt atkal prom.
Un man patīk šī dziesma. Baigi foršā. Visas 7:58 minūtes.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rozhinka
2008-07-07 21:37 (saite)
Meitēn, izklausas ka Tu jauki pavadi laiku. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]riffly
2008-07-07 22:09 (saite)
Ah, jā, jā! Ir! Tiesa, tagad, kad sākās mēģinājumi, paliek nedaudz mokošāk. Piemēram, trešdiena sākās pulksten desmitos, diena paiet mēģinājos un naktī ir koncerts. Bet pie velna to! ^^ Arī tad var paspēt hevot fanu. Ir nakts vēl. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mrmister
2008-07-07 22:48 (saite)
ChAw SaWlJe! :D :P~~~~
JAwKaS BiLZes ~~~^___^~~~

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]riffly
2008-07-07 23:13 (saite)
Buč, savļe! Tev patīk, ja? :D Buč, buč! :*~~

Nu fūj. Tāāāda kroplība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]x_girl_y
2008-07-07 23:15 (saite)
piekrītu, ka dziedāt ir vieglāk, bet domāju, ka dejot ir lielāks gandarījums. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]riffly
2008-07-07 23:23 (saite)
Tieši tā! :) Tādēļ es dejoju un skraidu pa laukumu. Zinu dažus eksemplārus, kuri pirmāk ir tikuši uz svētkiem ar kori, bet tad tīši iet uz dančiem, jo grib izbaudīt arī šo krāsu gammmu. Dejot ir smagāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]x_girl_y
2008-07-09 01:17 (saite)
jā, jā es ar esmu no tiem. šajos un jauniešu svētkos dziedāju un esmu apņēmusies nākamajos dejot.
"Dejot ir smagāk." --> no tā es nebaidos. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]riffly
2008-07-12 09:51 (saite)
Go for it! Vajag, vajag. Lai Tava apņemšanās piepildāš! :)
Runājot par "smagumu", man patīk izvēlēties grūtākos ceļus. Bēt, nu, nav jau arī tik traki, esmu dzīva.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]x_girl_y
2008-07-13 17:48 (saite)
Paldies! :)
Par tiem grūtajiem ceļiem - man ar' kaut kā vienmēr patīk tos uziet un pievarēt. :)
Starp citu nokļuvu arī deju svētku koncertā un tik bezgaljauks viņš jums. Tagad nekas mani neapturēs jums (dejotājiem) pievienoties nākamajos svētkos. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]riffly
2008-07-13 18:36 (saite)
Ūū, dejai ir spēks! :D Bija labs, jā. Man arī patika, cik nu es to redzēju. Vairāk gan sanāca dzirdēt, bet tomēr. :) Varēsi būt viena no tiem trīspadsmit tūkstošiem un nezcik tur tiem simtiem. ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tie_puteksni
2008-07-08 12:30 (saite)
Jūsu autobusu dēļ, es uz darbu normāli tik nevaru. Visas ielas piebāztas, vismaz, gar Čaka ielu.
Gaidi drīzumā vēstuli. Cik nu vēstuli tur, bet kaut ko spīdīgu gan ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]riffly
2008-07-12 09:56 (saite)
Zini, es arī neesmu sajūsmā par saspiešanos sabiedriskajā transportā, kad ir sajūta, ka nu vairs nebūs labi un, pie velna, laidiet taču mani ārā.
Ūū, es gaidu! Abus - gan vēstuli, kas nav kā vēstule (?), gan to spīdīgo. Būšu parādā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?