resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2022-12-21 12:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nez, vai jūs esat ievērojuši, ka vakcīna atstāj iespaidu uz testa upuru domāšanu? Ķipa, kaut kādas šūnas atmirst dēļ mikrotrombiem, kaut kādas šūnas sapišas dēļ huiņas, kas šķērso asinsvadu sieniņas, kaut kādas šūnas sapišas dēļ vispār izjukušām asinsvadu sieniņām. Karoče, viņi paliek dzīvnieciskāki. Viņiem rodas dusmu lēkmes etc, ķipa nespēj vairs kontrolēt primātu sevī. Vot, es esmu ievērojis.

Vēl es esmu ievērojis, ka piem puišiem, kuriem bija jāpārbauda sirds, viņi bija tai rītā ieēduši. Ēšana droši vien radīja sirds problēmas. Vēl viņi bija iepisuši vienu/divus maziņos pirms kādām nedēļām, bet tas neskaitās. Vot, to es arī ievēroju. Ķipa, a kāpēc tu tagad staigā rokas sakrustojis uz krūtīm? Ai nez, kaut kā krūtīs smeldz, nākamnedēļ pierakstījos pie sirds ārsta. Ā, a tu kā reiz moš paēdi brokastis? Tas korelē ļoti stipri. Nu, vai moš vakcīna, bet nez nez...

#apeshit #miceshit #nepētītais-genotoksisms #safeshit


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2022-12-21 15:22 (saite)
Lai pateiktu, ka jā, vēl jāpagaida. Degradācija vēl nav tik izteikta, bet cibas špricētajiem līmenis ir krities, vairs nav neviena ar ko varētu smalki padirsties bez ātras aiziešanas personīgos apvainojumos.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?