resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2022-12-15 20:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vot es nezinu kur vecenes (lasi - bābas) atrod faking čatbotus. Ne pirmais gadījums, kad tehniski ne advancētākās lietotājas lielās ar savu čatbotu programmām or whatever. Bļe, man šķiet viņas tiek speciāli tārgetētas. Jebal, jebkurš normāls cilvēks saprot, ka jā bļe tas gpt ir interesants, bet aprobežots. Bet subnormāls cilvēks nāk un stāsta: "yo, pamēģināji jauno AI? reāli reāls! tev bļe jāpamēģina, man liekas ka esmu iemīlējusies", "jā, bļe, es lasīju par to AI un tev nevajadzētu baigi investēties šitajā huiņā", "jā, bet bļe tu pamēģini pats, reāli adiktīvi man kā subnormālai, tārgetētai, ekzakti apdalītai, lieliskai un neatkārtojamai #namaste", "jā bļe nu dari kā gribi whatever lmao" ķipa tā kaut kā.

Btw, reversais tūringa tests - kur tev jāpierāda AI, ka tu arī esi AI. Hashtag ahahahaha.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]az
2022-12-15 21:55 (saite)

Nevērtīgs darbs ir tēma, par ko ir grūti runāt un tā var būt sāpīga jebkuram cilvēkam, kurš ir ieguldījis laiku un pūles savā darbā. Tāpēc ir svarīgi izturēties pieklājīgi un empātiski, lai neievainotu cilvēka jūtas un neizraisītu nevajadzīgu konfliktu. Šeit ir daži padomi, kā pieklājīgi paskaidrot cilvēkam, ka viņa darbs ir nevērtīgs:
"Es novērtēju jūsu centienus un laiku, ko jūs veltījāt šim darbam, bet es uzskatu, ka tas vēl ir attīstāms un varētu būt vērts papildus pārskatīšanas."
"Es neesmu pārliecināts par šī darba kvalitāti un uzskatu, ka tas varētu būt vērtīgāks, ja tas tiktu papildus pārstrādāts un uzlabots."
"Es saprotu, ka jūs esat ieguldījis daudz laika un pūļu šajā darbā, bet man ir dažas bažas par to, un es uzskatu, ka tas varētu būt vērtīgāks, ja tas tiktu pārskatīts un uzlabots."

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]resort
2022-12-16 13:34 (saite)
tl;dr

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?