resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2022-11-27 16:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Priekšādminis, ahahahaha.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kovidiots
2022-11-28 05:07 (saite)
šmeksperti pret šmokumentāriju
https://twitter.com/DrKatEpi/status/1596686216094961665

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kovidiots
2022-11-28 05:34 (saite)
https://twitter.com/Doctor_Eric_B/status/1596974902526889984

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]resort
2022-11-28 09:17 (saite)
Zini ko es izdomāju? Man nepiš reputable sources par šmekcīnas efektivitāti, kamēr šie reputablie sourci manā kategorijā liek pediņus, kuriem ir iešpricēts, bet ķipa vēl nav aktivizējies hujaktivizējies imūnresponss. Tas ir bļe negodīgi kā minimums. Un tas nav izlabots jau cik ilgi bļe? Divus gadus? Kur ir problēma to izlabot, lai es sāktu uzticēties un ietu iemaukt?

Ā, un vispār baigi labs faktček, baigi pārliecināja, paēdīšu brokastis un tūlīt iešu iemaukt. A tu jau iemauci svaigāko šmekucīti plecā?

Starp citu, es kaut kur dzirdēju, ka imūnsistēma atpazīst lērumu ar deviņām nullēm dažādu antigēnu. Man nav vēlme ķircināt to sistēmu. Tur bļe atspēkoja vēzi it kā nukjular demedžots dns, ar kuru gadiem tiek galā imūnsistēma, ir tas pats kā demedžota imūnsistēma, kas netiek galā ar to pašu mazumiņu fona demedžu. Reāli, mani nav stipri jāpārliecina par to, ka mūsu ķermenī visu laiku rodas vēža šūnas, ar ko tiek galā imūnsistēma, un par to, ka vakcīna spēcīgi (spēcīgāk kā gripas vakcīna? ja šīs abas var saukt par valcīnām :D) noslogo imūnsistēmu, dažos hujavotos pat pusgadu pēc špricēšanās.

Mani arī nav spēcīgi jāpārliecina par statistiku, ja jauniņo piš labi ja katrs desmitais. Jobanie antivakseri, amirite? Kas notika? Manas paziņas vārdiem: "Jebal, es nevaru atļauties vēl vienu. Veselība vairs neļauj." A kas notika? Grūti bija? Y so antivaksers jobans pēkšņi? Ahahahaha. Kā sacīt, 14 dienu laikā atgriez atpakaļ, ja hujova.

Tie trombi no pirmspandēmijas video kaut kā neveikli sanāca. A pārējais debunks fuflo, skrīnšoti bez avota, un pretēju viedokli arī var atrast. Man pašam bija vācu grafiki par respiratorajām nemainoties caur pandēmiju, bet kardiovaskulārajām uptikojot kaut kur diuspirmajā. Tas vairs neskaitās? Tāpat, tepat LV televīzijā bija "oi bļe čill, nopietni blakusefekti ir tikai katram 2000". Tad kam ticēt? 70 uz miljons tvītam vai mūsu melojošajai LV statistikai un TV diktorei?

Ta kaut kā. A tu iepisi rudens pienākumu pret mani - pneimokoka, kovid un gripas Vakcīnas™️? :DDD Nē, a nopietni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]resort
2022-11-28 09:27 (saite)
Estimē hujestimē, bļe man smiekli nāk. :D Es jau kopš pandemijas sākuma estimēju, ka nevajadzēja šito visu pišu. Bez ierobežojumiem un "vakcīnām" būtu bijis labāk. Reāli es to bļe estimēju. Man vēl prikolo kā sākotnejās estimācijas bija, ka cilvēcei pipec, nahuj visi apsprāgs. Ā un vel pēc tam estimēja, ka vakcīna pasargā no saslimšanas un transmisijas. Ahahahaha. Estimē. Pizģets bļe. :D No šitā jāuztaisa skrīnšots,lai leģitīmak izskatās. Un jāpieliek grafiks, kur mans estimējums ir bļe tumši zilā krāsā. Es estimēju, ka tas aizies uz urrā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?