resort ([info]resort) rakstīja,
Es nesēžu lavā. Apskaties grafiku. Es esmu pure stabiņā nevis vaxx+semi. Es reāli esmu nevakcinēts. Neko neesmu iedūris. Mani neapdraud semi sadaļa. Es tur negrasos būt. Pieskaitīt to man un biedēt, ka redz kāds es sērgulis, ir noziegums. Klaji no mana skatupunkta.

Ja es klausītos varā, kā tu to akli dari, tad es ietu špricēties, nokļūstot vaxx+semi stabiņā ar 1:1 benefitu un x risku no pašas drošās vakcīnas.

Tu pat nepieļauj lēmuma ideju, kur nu vēl informēta. Savā prātā esi pēc noklusējuma vaxx. Citi ir izlēmuši tavā vietā, ka tev tur jābūt. Tev neeksistē lēmums nedarīt neko un riskēt saslimt tieši tikpat. Tu redzi tikai vaxx stabiņu. Bet noliec viņus visus trīs blakus un ar bultiņām pārlec no nevaxx uz vaxx, izlaižot pusvaxx. Tas nav iespējams. Ja tu nedari neko, tev ir nevaxx risks. Kā tu iešpricē, tev ir pusvaxx risks (kas ir milzīgs, starp citu). Pēc tam tev ir vaxx risks. Ja tu nogaidoši novēro, pēdējie divi teikumi uz tevi neattiecas. Nu, uz tevi attiecas, jo tu nesaproti. Uz mani neattiecas t.i.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?