resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2021-12-17 14:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cik es dzirdēju, NFL esot tik daudz pozitīvo, ka viņi uzlika mīksto un turpina spēlēt. A kā bļe? Tik slimi un nevarīgi, ka pilnīgi spēlēt var? Tad no kā jābīstas?

vai arī

Pamazām pārejam uz pozitivņiku sabiedrību - ārā drīkstēs iet tikai, ja esi slims, jo bļe ārā visi ir slimi. Ahahahahaha, nonācām.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]resort
2021-12-17 15:13 (saite)
In the updated protocols, an individual's return from quarantine is possible as soon as the day after his or her initial positive test.

Latvijā ir gadījumi, kad visai klasei jāsēž mājās, jo kolektīvā testā bija viens pozitīvs, bet pēc tam individuālajos visiem negatīvi. Jāsēž mājās tik un tā.

based on expert advice, we will adjust the return-to-participation requirements for those who have recovered from COVID-19. All of these changes are grounded in our data and science-backed approach, with safety our number-one goal for the entire NFL community.

Davaj mums arī (nu kaut vai tikai skolnieciņiem) ekspertu un science-based pieeju. Vai varbūt NFL ir krutāka science nekā mums mirstīgajiem? Arī var gadīties mūsdienās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kovidiots
2021-12-17 15:33 (saite)
👍️

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?