resort ([info]resort) rakstīja,
@ 2023-12-30 10:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
retoriski jautājumi:
- kāds ir taimfreims no pirmās dienas, kuru iezīmē "fināla" mutācijas parādīšanās uz jn subvarianta, līdz pēdējai dienai, kuru iezīmē pūļa imunitātes sasniegšana pateicoties -30% augsti vakcinētas populācijas? mēnesis? 2 mēneši? zosis iet par ātru notikumu gaitu. Vai 2 mēneši skaitās ātri šādam scenārijam?
- ko stulbeņi ar varu var paspēt sačakarēt šādā taimfreimā? aktivizēt armiju? vakcinēt visus ejot no-durvīm-līdz-durvīm? pakārt nevakcinētos? mandēt sejas maskas jaundzimušajiem? sagrābt vēl vairāk varu?

#jā-kā-tad #tici-labajam #tici-subdominantes-septakordam #bez-vakcīnas-nebūs-uzvaras


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2023-12-30 10:29 (saite)
Paga, paga.

Ja ticēt japāņiem, tad VISI šie vīrusiņi ir mākslīgi radīti, tad arī galējā risinājuma vīrusam būs jābūt mākslīgajam.

Vai arī vīrusu pārtaisītāji nekādīgi nevar uztaisīt(un turpina to darīt) vīrusu, kurš pēc palaišanas tautā spētu aizmutēt līdz galīgā risinājuma veidam, ja ne planetāri, tad vismaz lokāli un tad šo vīrusu varētu palaist pēc vajadzības.

Un attiecīgi retoriskajam jautājumam būtu jābūt citam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]resort
2023-12-30 11:20 (saite)
Mana pārliecība ir, ka kopa par kuru japāņi un tu runā, ir apakškopa visiem dabā sastopamajiem variantiem. Neesmu gan pietiekami iedziļinājies, lai neapgāžami apgalvotu. Vienkārši neticu, ka daba stāv uz vietas un gaida uz mākslīgiem variantiem. Līdz ar to lieku nedaudz ignoru uz japāņiem, jo nu jā - spēlējas pandēmijas aizsegā tur kāds ar mākslīgiem variantiem, bet uz kopainas tam vajadzētu būt nebūtiski.

Manuprāt, tas ir tāpat kā ar komputatīvi nesimulējamām lietām - ja varētu atrast mutāciju manuāli, tad nevajadzētu globālu gain-of-function eksperimentu.

Bet nu varbūt saņemšos palasīt cītīgāk, cik no visiem variantiem ietilpst tajā japāņu pētījumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2023-12-30 11:33 (saite)
Uztaisīt pa tiešo variantu kurš izrādās ar vajadzīgajām īpašībām laikam raustās, vai nemāk, tad arī paļaujās uz dabu, ka palaiž tautās pareizos virzienos pielabotus vīrusus, kuru uzdevums ir mutēt, lai nogalinātu. Ar cerību, ka kādreiz tas nostrādās un ka nav kur steigties. Pretvīrusu aizsardzība lielākajā daļā cilvēku ar samazināta/pavājināta/atcelta vispār, lai atvieglotu mutantu uzdevumu.

Tāda lūk tuvinātā konspirācija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?