resnule ([info]resnule) rakstīja,
@ 2008-07-29 08:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar visu dienu smuki noturējos, tomēr vakarā apēdu bļodu ar auksto zupu, divus sautētus gaļa gabaliņus un mazliet ķiršus.
Sveru 64kg. Man vajag dabūs tos 60. Ai, kā vajag!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbieisa_slut
2008-07-29 12:38 (saite)
Cik Tu esi gara, ja nav noslēpums?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]resnule
2008-07-29 20:35 (saite)
165cm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbieisa_slut
2008-07-30 12:40 (saite)
Tikai par ~3cm īsāka par mani. Pāris mēnešu laikā es no 64 nokritos uz 55kg. Un man ir daudz, ko ieteikt, jautājums ir- vai Tevi tas interesē?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resnule
2008-07-30 18:46 (saite)
Protams, ka interesē!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbieisa_slut
2008-07-31 11:40 (saite)
Pirmkārt, katru dienu svērties nav vērts, taču es pati nevarēju noturēties un svēros pat 3 reizes dienā (kas ir diezgan muļķīgi, jo dienā cilvēka svars svārstās pat par 2kg), tā Tu sevi tikai lieki uztrauksi, vislabāk sveries, kad tikko pamodies, un ievēro to, nesveries dažādos laikos, piem., šodien no rīta, rīt vakarā. Bet patiesībā vislabāk par sava auguma pārmaiņām liecina tieši apģērbs- cik brīvi der agrākās drēbes, jo, ja Tu aktīvi kustēsies, svars nesaruks, lai gan tauki tiks sadedzināti, jo muskuļi ir smagāki par taukiem. Un vēl- pirms mēnešreizēm un to laikā ķermenis vidēji paliek smagāks par 2kg un par to nav jāuztraucas, jo svara pieaugums ir šķidruma aiztures dēļ, svars tikpat ātri pazūd, cik atnācis.

Otrkārt, nav nevienas superdiētas, vienīgais, kā var nomest svaru ir mazāk ēst un vairāk kustēties, jo cilvēks taču pieņemas svarā tādēļ, ka uzņem vairāk enerģijas nekā patērē. Par kustībām- noder kaut vai nebraukšana piestūķētā sabiedriskajā transportā, bet to pāris pieturu noiešana raitā solī, taču, manuprāt, ir vienkārši daudz jānodarbojas ar seksu, ja ir pastāvīgs partneris, 3 vai 4 reizes dienā kaislīgas mīlēšanās mierīgi aizvieto garlaicīgas stundas sporta zālē.

Un nu par ēšanu. Es kādu laiku centos neēst nemaz, bet tā noteikti nav pareizi darīt, jo badošanās kaitē visam organismam, tad es kādu nedēļu ēdu tikai gurķus un biezpienu un svars tiešām kritās, jo gurķī 90% ir ūdens [vēlams dzert tiešām daudz ūdeni, jo bieži vien liekas, ka gribs kaut ko uzēst, bet patiesībā pietiek ar ūdens padzeršanos], bet biezpiens dod vitamīnus un sāta sajūtu.
Ja Tev ir kādi mīļākie saldumi [man tāir baltā šokolāde], reizi mēnesī Tu noteikti vari droši tos nopirkt un apēst, labāk ir apēst to, kas Tev kārojas, nevis dzīvot stresā, nepārtraukti par to domājot.
Ar augļiem un sulām daudz nevajag aizrauties- banāni ir diezgan kalorijām bagāti, no āboliem piepūšas vēders, ogās un sulās ir daudz cukura, droši var ēst citrusaugļus.
Saka, ka labāk ir ēst mazas porcijas, bet bieži, taču es ēdu vienu ēdienreizi dienā, turklāt, liec savu ēdienu mazākos šķīvjos, jo vizuāli izskatīsies, ka Tu ēd vairāk. Vēl es varu ieteikt ēst žāvētās melnās plūmes [man to ieteica māte], jo tās iztīra kuņģi un uzlabo vielmaiņu, melno žāvēto plūmju dēļ es nepieņēmos svarā jāņu laikā, kad šašlika neēšana ir neiespējama. Vēl vari meklēt veikalos jogurtus bez cukura [kādu laiku es pārtiku no "zilonīša baltā jogurta", taču tas tiešām ātri apnīk], ar iespējami mazāku kaloriju daudzumu, daži no tiem ir garšīgi!
Ja Tu vēlies nomest tos 4 kg, tad, manuprāt, Tev pilnīgi varētu pietik ar šo- izvēlies kādu neveselīgu produktu, ko Tu ēd katru dienu, piem., baltmaize, makaroni vai jebkas tamlīdzīgs, un izslēdz to no savas ēdienkartes. Pēc mēneša jutīs atšķirību, protams, ja šī neveselīgā produkta vietā nenāks kāds cits.

Pašlaik man nekas vairāk prātā nenāk, ceru, ka Tev kaut kas no garā pentera noderēs /piemiedz ar aci/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resnule
2008-08-02 08:32 (saite)
Jā, liekas, ka būs jāatsakās no saldumiem un citiem neveselīgajiem produktiem.
Ar kājām staigāju daudz, pēdējā laikā, kad biļetes tik dārgas, no Vecrīgas līdz mājām eju kājām. :)
Gan jau kaut kas sanāks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sick_one
2008-08-03 21:20 (saite)

Ieteiktu atteikties no visiem iespējamiem miltu izstādājumie. Svarigi ēdienreies ieturēt vienā noteiktā laikā. Savus pirmos piecus kg nometu pavisam nejauši. "Piespiedu kārtā" nācās ēst noteiktos laikos, visas trīs ēdienreizes, pēc pieredzes - tas tiešām palīdz.
Un ja uzsāc šādu dzīvesveidu (diētas, kaloriju skaitīšana, utt), tas visticamāk tāds būs uz visu atlikušo dzīvi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?