readme.txt

emigrācijas 3. vilnis

emigrācijas 3. vilnis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Absurds. Pēdējā laikā lasot ziņas un blogus, es sajūtos šausmīgi vainīga, ka es nebraucu prom TAGAD un UZREIZ iekārtot savu dzīvīti citur - bet tikai ne Latvijā. Pilni interneti ar komentāriem, ka tie spējīgākie aizbrauc projām un ka Latvijas izglītība ir nulles vērtībā, un ka muļķīši ir tie, kas vispār grib saistīt savu dzīvi ar šo "sūdu bedri" - tas tagad, šķiet, ir populārākais apzīmējums Latvijai.
Nav jau tā, ka šāds apkārtklejojošs viedoklis mani ietekmētu tagad uz sitiena pamest mācības un skriet pa galvu pa kaklu kaut kur citur un meklēt kaut kādu uber laimi, bet sajūta būt tam nabaga muļķītim arī nav neko labā.

Tādas vot pārdomas, 7dienas pēcpusdienā.
  • būtu jau kruti, ja pilnīgi visi tie "spējīgākie" būtu aizbraukuši prom. darbu atrast būtu vieglāk;P

    visus maitas gabalus un neliešus- ārā no lv! ;D
  • Pilnīgas muļķības...
    Lai gan es jau saprotu, ka tiem, kas Īrijā pucē tualetes, kaut kā sava pašapziņa jāstutē.
  • es, piemēram, pavisam noteikti jūtos kā lūzere. mēs ar māti vienu dienu kopā mājās gājām, viņa man jautāja vai es netaisos prom. godīgi, ja jau maniem senčiem sāk šķist, ka ir bezceris, tad ir ārprāts. galvenais, ka man nav bail, ka ir grūti un būs grūti. es nekur negribu braukt, stulba vai gudra, bet es gribu būt mājās!
  • ..nevajag skriet pa galvu un pa kaklu. apdomā, paskaties, pavēro..un galu galā - akadēmiskais ;) tikai brīdinu iz savas pieredzes(bet arī atkarīgs no cilvēka) - grūti pēc tam tās mācības atsākt.es tā arī neatsāku...3 gadi pa pakaļu..bet mainās pasaules uztvere, skatījums uz dzīvi un lietām, cilvēkiem apkārt. visnotaļ pozitīva iezīme :)
    pati sabiju prom kopumā 3,5 gadus ar pauzēm kuras pavadīju tepat LV. un zini, kad jau ir būts prom, visu apkārt notiekošo uztver pilnīgi savādāk. un ja gribas atkal braukt prom, vairs nav tik grūti izdomāt mūžīgos - kur, ko, kāpēc un vai vajag :) viss liekas tā pašsaprotamāk
Powered by Sviesta Ciba