rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2006-08-09 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:galva sāp
Mūzika:none

mani jau labu laiku ielās vajā Dibeni. tie lielie. viņi ir visur. un parasti baltās, nedaudz caurspīdīgās biksēs. fuj. šodien beidzot nobrieda ideja par to, ka visiem resnuļiem ar likumu būtu jāpaģēr visādu tur korsešu un elastīgo saišu valkāšanu, lai kaut nedaudz savāktu un kontrolētu to ļumīgo masu, kas bojā jebkādu prieku par vasaru, ibo ziemā tas viss paslēpts zem biezākām drānām un tik ļoti nelec acīs.

a es pati? a es pati nestaigāju baltās, nedaudz caurspīdīgās biksēs :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2006-08-09 12:46 (saite)
Lūk, šis man nepatīk. Tāpat kā gaušanās par "neestētiskiem" rumpīšiem pludmalēs. Cilvēki ielās/pludmalē/dajebkur neiziet, lai priecētu līdzcilvēku acis, viņi konkrēti kaut kur dodas, un tā ir tikai viņu pašu darīšana, kā ģērbties. Ja bezgaumīgi - neko darīt, par gaumi nestrīdas un tev jau nav jāguļ ar to rumpīšu īpašniekiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2006-08-09 12:53 (saite)
vot kā reize par pludmali es neko nesaku. tur visi ir vienādi pliki un kāds nu kurš ir, tāds ir. man nepatīk, ja citu cilvēku brīvība ģērbties 'kā patīk' neņemot vērā savus defektus, ierobežo manu brīvību, kas izpaužas vēlmē neredzēt uz ielas pretīgus skatus. turklāt es nekādi nevaru izvairīties no iešanas pa ielu. :( un vēl pārlieku kustīgi dibeni baltās biksēs dzen mani pašu kompleksos 'a ja nu es arī tikpat baisi izskatos?' jo es neesmu nu .. pavisam kaulaina. pa gadiem ir uzaugusi maza tāda darba tulzna :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2006-08-09 13:04 (saite)
Cilvēka ķermenis ir "pretīgs skats"? Nu sorry... Labi, visi nevar izskatīties pēc modeļiem, bet vai tad tikai modeļiem būtu tiesības ģērbties pēc patikšanas? Un ja nu Tava staigāšana biksēs vai svārkos virs ceļa aizvaino kāda puritāņa jūtas un ierobežo viņa brīvību "neredzēt pretīgus skatus", m?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2006-08-09 13:56 (saite)
akjēziņ, es tak nesaku, ka resnuļi ir zemākas šķiras cilvēki vaikautkātā. :| es saku - neizkar visiem uz apskati to, kas tev nav smuks. izkar to, kas tāds ir. turklāt, kā jau atzīmēju - es pati nebūt neesmu kaulaina modele un svārkus virs ceļa nenēsāju jau gadus desmit. :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]murse
2006-08-09 13:12 (saite)
jēz, kapēc tev un citiem tev līdzīgi domājošiem šķiet, ka viņi var/drīkst ierobežot apkārtējos, kad tie pārvietojas publiskā telpā. Vai, ja ne ierobežot (jo to, paldies dievam, jūs nevarat), tad vismaz nicīgi aplikt. Tas apaļvaidzis taču tavā mājā tīsuprāt nenāk, vai ne? Un dibenu arī negroza demonstratīvi, īpaši speciāli TEV acu priekšā. Tas, ka tu to tā uztver, tā ir tavas saasinātās uztveres, vai, iespējams, pat kādas nopietnākas disfunkcijas vaina.

Man, piemēram, prieks, ka apaļīgie uzdrošinās uzvilkt kaut ko, kas nav melns un punktots vai brūns un maisveidīgs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2006-08-09 14:14 (saite)
nē nevajag vilkt melnu, brūnu un maisveidīgu. vajag tikai mazliet padomāt, kā izdarīt tā, lai nepievērstu uzmanību saviem defektiem. es, piemēram, nevalkāju dziļi dekoltētas drēbes, jo zinu, ka man... īsti nav ko tajā dekoltē rādīt. es nevelku īsus svārkus, jo zinu, ka manas kājas nav... tās tievākās un gludākās. nevelku īsus topiņus, jo mans vēders nav tas palkanākais. es, protams, varētu uzdrīkstēties. tikai kam no tā būs kāds prieks?

saasināta uztvere? jā. es saasināti uztveru nesmukas lietas. un tikpat saasināti arī smukās.

un ja "man un man līdzīgajiem" nav tiesības uz savu viedokli, tad, ehem, kuri ir tie izredzētie, kam tādas tiesības ir? ;) galu galā šis ir mans piezīmju blociņš un es tajā taču varu atzīmēt, ka es šodien redzēju nesmuku skatu un tas mani satrieca. citiem tas varbūt ar neliktos nesmuks. citiem tas varbūt šķistu smieklīgs vai vēl kaut kāds, es nez. vai tāpēc visi jāsūta ārstēties? :D

nesaprotu, ko jūs tā satraucāties. vai tad es teicu, "ei, meitenes, jūs visas esat baigi resnās, es vienīgā kolosāli tievā?" beidziet, tak ālēties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2006-08-09 14:52 (saite)
Nēnu, tā Tu tiešām neteici :) Bet ālēšanās ir galvenokārt par to niansi, ka "nepiemērotie apģērbi" teju vai "ierobežo brīvību". Kas tā nav :)
Jā, es arī piedomāju, ko no sava rumpīša varu atļauties rādīt, bet ko nevaru, taču esmu ar visām četrām par cilvēku tiesībām valkāt to, ko viņi grib - pat, ja tas nesaskan ar maniem ētiskajiem priekšstatiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]murse
2006-08-09 17:22 (saite)
Protams, ka tu vari rakstīt visu, ko vēlies. Un es atkal varu uz to reaģēt tā, kā to redzu un/vai jūtu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?