rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2012-06-13 11:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šopings

oj, vēl man te gadījās tāds neliels piedzīvojums ar mūžā pirmo pasūtījumu bjūtī šopā (paldies cibas dāmām, jā, tas ir jūsu iedvesmots solis!) un latvijas eksprespastu. kā rezultātā esmu netīšām tikusi pie šampūna industriālos apjomos. un labāk lai tas man der un patīk, jo citādi būs jābūt makten dusmīgai uz sevi. vai jāsāk gūt ss elvē lietotāja iemaņas. "pārdodu importa šampūnu. mazliet lietots."

vispār es agrāk kaut kā nepievērsu uzmanību šampūniem. sak, ka tik nav pārlieku dārgs. tak tagad, gaidot savu ze smalko šampūnu, bija iestājies šampūna deficīts un pāris reizes izmazgāju ar kaut kāda nivea divivienā pārpalikumu. un, agdies, pilnīgi jūtu, kā āda lobās! reakcija zibenīga. nāksies mērkt galvu eļļas vannā vai cerēt, ka tāpat pāries, nezinu, bet sajūta briesmīga.

vēl es gribētu izmēģināt smalkā gala matu spraudes/sprādzes/kāviņastur latviski sauc. citādi sajūtiņa, ka drogu variants pēc pāris lietošanas reizēm vairs lāgā negrib turēties un to tik vien dara, kā mēģina nemanāmi izslīdēt un pazust. mūs tas neapmierina. mēs gribam, lai viss stāv un turās kā nolikts un kur nolikts.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2012-06-13 11:49 (saite)
manuprāt, tām sprādzēm ir tendence nozust, neatkarīgi no tā, kur tās tiek glabātas. kaut vai seifā. citādi es nespēju izskaidrot, kāpēc tās no rīta ir krietni mazākā skaitā, nekā iepriekšējā vakarā :/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2012-06-13 11:51 (saite)
domā, ka viss ir tik bezcerīgi, ja? [nopūta]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2012-06-13 11:52 (saite)
tieši tā. ik pa laikam vienkārši ir jāpērk jaunas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?