rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2011-11-16 11:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mājsaimniecēm-pērļotājām
es te biju iesākusi skatīties project runway pēdējo sezonu. gribēju iet palūkot fotogrāfijas ar vienas dizaiņeršas matu piegriezumu. netīšām uzzināju, ka viņa arī vinnēs. akvai, tagad man jāskatās, zinot, ka par viņu īkšķi vairs nav jātur. un tad apjukumā par to, kā nu būt, ko darīt, mētājos pa internetiem un atradu mājsaimnieču-pērļotāju šovu. bet pieņemu, ka mūsu stilīgajā valstī tādu nestilīgu pasākumu skatīsies tak nedrīkst. fuj, pē, vai ne?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2011-11-16 14:57 (saite)
par ko ne?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2011-11-16 15:09 (saite)
vaita ausīšu vēršana nav so yesterday, so not cool un tamlīdzīgi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2011-11-16 15:24 (saite)
varbūt, bet neviens no mums tāpat to nav darījis arī vakardien, un es, piemēram, vispār esmu vecodīga un konservatīva līdz pēdējai šūniņai :) tikai pērļošana izklausās baisi. kas tas vispār ir? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2011-11-16 16:37 (saite)
pērļošana ir beading. kas pats par sevi nav nekas jauns. to darīja jau senie cilvēki, kas no strausu olu čaumalām rīvēja plakanas šajobačkas, ko savērt uz diedziņiem un greznoties. nu, tur, karoč, ir zinātnieki, kas uzstūmiši brilli uz deguna pēta akmes laikmeta pērlītes :)
es esmu... [nokaunās] ... darījusi TO. gan ne tieši vakardien, bet vispār - jā. bet gan tas bija pirms tam, kad to atklāja mājsaimnieces un sāka masveidā apmeklēt vienus un tos pašus kursus un pārdot savus ražojumus visos iespējamos "latvju dizaina" tirdziņos. tāpēc es esmu krutāka :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2011-11-16 17:53 (saite)
ahzō! es ta domāju, tur kaut kas velns viņu zina, kas, bet saistīts ar pērlēm. a kopīga tur, labākajā gadījumā, tikai forma :)) kā pateici beading, tā uzreiz cita runa. nu lūk, tad jau tu tagad esi veterāns. the original. kamēr pārējie tikai vanabīz :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?