rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2011-04-07 10:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mēs iztīrīsim tavu skapi
sakarā ar to, ka šodien zināmās aprindās ir aktualizējies ievas pārvērtību jautājums, savu vērtīgo viedokli izteikšu arī es. šoreiz ne par to, kas kurai tiek uzvilkts mugurā. izpratne par skaisto mums katram sava, blablabla. beeet tas, kas man izraisa reālu smieklu, ir summa, par kuru upurim nāksies atjaunot savu garderobi, kura visa ar plašu žestu ir izmesta laukā (vecais rozā krekliņš ir pē, jaunais no sponsoru veikala - super atradums). 200 lati. 200!! akurāt pietiekami, lai nopirktu vienus labus zābakus (viņi taču paši vislaik klārē, ka vajag vienu labu, nevis piecas nelabas lietas) un to rozā krekliņu no sponsoru veikala. ženiāl. ok, atlaižu laikā var dabūt vēl kādu priekšmetu. bet nu... kamōn!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaso
2011-04-07 13:40 (saite)
bet viņi tiešām, tiešām, tiešām naturāli izmet to visu ārā?! un vairs neļauj vispār tikt klāt? vai arī tas ir tikai ekrānā?
[nevaru saņemties vērt vaļā tv3 linku. bail, ka nekļūst vēl sliktāk.]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2011-04-07 13:45 (saite)
nēnu, to es tiešām nezinu. neesmu pietuvināta tēvē iekšējiem procesiem. pieņemu, ka nē. ka tikai pazemo upuri, iemīcot viņa iemīļoto lielā adījuma džempīti un linu svārkus misenē. bet nu priekš skatītājiem skaitās, ka skapis ir atbrīvots no liekā un var kārt jaunas mantas iekšā. par 200 latiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaso
2011-04-07 13:57 (saite)
haha, ja man izmestu tos pāris novalkāties krekliņus, kas man vispār ir, un iedotu 200 latus [latus, nevis kaut kādu dāvanu karti], es būtu pārlaimīga un ietu uz humpalām vai ībeju un sapirktos sev jau sen noskatītās kleitas utt. tikai tā summa nav tik liela, lai ciestu publisku pazemojumu. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2011-04-07 14:04 (saite)
jā, iedomājies, izvelk tavu iemīļoto krekliņu un saka "fiii, kas tas tāds. izskatās peč pidžamas. vai tas ir pirkts bērnu veikalā? tas dara tevi platāku gurnos. pārāk daudz horizontālo līnju. metam ārā."
skēeerīii

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tjigra
2011-04-07 14:22 (saite)
Pastāv vēl tāda iespēja - raidījuma veidotāji pārmaiņu upurus izvēlas no tiem, kuru garderobē ir Tevis minētie elementi - garas svītras, lieli rimbuļi, mazi caurumi.
Tāpatās - tizls raidījums. Labāk lasīt zinātnisko fantastiku, nekā šito "baudīt".
P.s. Tas divas tantes ar diezgan jancīgi ģērbjas - tas "vadītājas". Un vienai no viņām ir hrenova attieksme pret līdzcilvēkiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?