rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2010-12-22 15:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ziedo verī mač

atsūtīja man šodien švēdbanka apsveikumu. bildē tas meituks, kas tēvē reklāmā viss tāds vaļēju mēteli un laimīgi izspūrušiem matiem skrien kapeju nest rugājiem noaugušam, ne pārāk pēc pensionāra izskatošam, bet tomēr ļoti nelaimīgam sētniekam. gan jau ka viņas filiāles vadītājs nav pārāk priecīgs, ka viņa šitā darba laikā bizenē apkārt pasauli lāpīdama. bet ne par to. viņai būtu tātad mani jāaicina piemest santīmu tur akal kaukādā kārtējā naudas vākšanā. bet es nevaru. es nevaru dot naudu cilvēkam, kam uz dūraiņiem uzšūtas lielizmēra filča sirdis un tad viņš tās vislaik tur tā, ka tikai tās sirdis acīs krīt.

un tad vēl ir tāda reklāma, kur busuļis kā tādā aktierskolas iestājegzāmenā klaigā: "ziedo. ziedo? ziedo [maziem burtiem] zieeeee-doooooo! [lieliem burtiem] ziedoziedoziedo!" nē, man nav iebildumu pret busļi. skaidrs, ka viņam jāpiekopj ķertā tēls. tur viss čiki. bet kurš mārketinga guru, ibitīt, viņam šito tekstu mutē, tā teikt, ielika? kuram šķiet, ka šitāda mērkaķošanās radīs manī vēlmi raut vaļā maku un iekratīt visu tā saturu sērdieņu pastieptajās rokās? vai telekoma kontos, gadījumā, ja es izdomātu zvanīties pa tiem telefoniem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2010-12-22 17:23 (saite)
Rediisiiti, gribi, ar sirsniņcimdu meiteni iepazīstināšu? =) Anta viņu sauc un viņa ir no mana Ziemeļpola. Varbūt tad būs vieglāk uz šamējo skatīties?
Kni

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2010-12-22 17:27 (saite)
tu tak saproti, ka tas nav personīgi par meiteni ;) man ir alerģija pret sirsniņmusturi un sakāpinātu cukrainību :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-12-22 23:56 (saite)
Protams, ka saprotu. Aber, kas Tev pret tiem dūraiņiem un sirdīm? Tad ko Tu saki par Valentīndienas dekorācijām :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2010-12-23 09:54 (saite)
valentīndiena ir pati šausmīgākā diena, ko vien varu iedomāties :((( es vienreiz nopirku džemperīti ar rakstiņiem un tikai mājās ar šausmām konstetēju, ka to rakstu veido viltīgi sapītas SIRSNIŅAS! aaaa! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rediiss
2010-12-22 17:28 (saite)
p.s. es nevaru izturēt šito mazo pasauli. visi ar visiem pazīstami! aaaaa! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?