rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2010-12-20 12:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

tātad, visiem ir labi zināms, nekad neesmu to slēpusi, ka virtuvi ar visiem tajā iekšā atrodošamajamajiem priekšmetiem, kā lai to maigāk pasaka, diezko stipri vis nemīlu. tiesa, pēdējā laikā esmu samierinājusies ar likteni, nomizojusi un pat sagriezusi pārīti sīpolu. bet pēdējās dienās neliek mierā doma, ka vajadzētukaut ko pievienot tām dāvināmajām teijātera biļetēm, lai kuplāks skats, tā teikt. iepriekšējās reizēs esmu izlīdzējusies ar rafaello un tā, bet te nu man netīšām iekrita rokās tik vienkārša šokolādes bumbiņkonču recepte, ka realizēt to varētu pat es. vienīgais šaubīgais punkts ir šokolādes kausēšana. vai varēšu. tas tak jādara ūdens peldē. a tvaiki? tie tak iet taisni ģīmī!


ņemot vērā visu še sacīto, kāds ir sabiedrības viedoklis


Poll #17920
Open to: All, results viewable to: All

vai vajadzētu

View Answers

noteikti! katram sevi cienošasm rediisam ir jāmāk izgatavot šokolādes bumbiņas!
9 (64.3%)

ej labāk adīt zeķi, to tu pieproti labāk. nav, ko bāzt degunu netveramās sfairās.
5 (35.7%)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zintish
2010-12-20 13:25 (saite)
ā un par kausēšanu, ja ir mikroviļņu krāsns, var kausēt tur.
salauza to shokolādi mazos gabaliņos un pielej mazu mazu bikšķi piena vai ūdens. tad uz 5 sec mikroviļņos, izņem un kārtīgi smaisa, tad atkal uz 5 sec mikroviļņos un samaisa, kamēr šoko izkusīs.
bez mazliet šķidruma vai ilgāk viņu mēģinot kausēt, var būt risks ka piedegs

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2010-12-20 14:29 (saite)
šitas šoreiz nedērēs, jo nava tādas uzpariktes. tikai plīts vulgaris :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?