rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2009-11-16 14:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:galva sāp
Mūzika:šalkoņa ausīs

ejam baidīties!

pēc aktīvās virpošanas visu izgāšo nedēļu es biju nopelnījusi atslābināt nervus ar šausmeņu palīdzību. bija iecerēta, tātad mana iecienītā tēma - visādi tur ložņājošie un zobus klabinošie spoki. bet sanāca tikai tāda ģimenes drāma.

pirmā filma bija par mazu slepkavīgu viltus meitenīti-bārenīti, kura mēģināja piecirst audžutēvam un beigās tika noslīcināta āliņģī. vienīgais, kas patika, bija sveiciens "aplim" ar tekstu "i'm not your fucking mommy". vārdu sakot, nav tā nekāda šausmu filma. drīz to rādīs 7dienu vakaros kā izklaidi visai ģimenei.

otra bija cerīgāka, jo tur bija jābūt ne tikai vienam baisam bērnam, bet veselam bāreņu namam. izskatās taču daudzsološi, vai ne:

taču beigās bija jāraud nevis jābaidās. un nekādu lāga spoku arī nebija.

tā ka nesanāca nekāda kvalitatīvā baidīšanās ar tējas izlaistīšanu un mukšanu prom no ekrāna. tāpēc par visu laiku labāko bāreņu filmu pagaidām pasludinu saint ange. to skatoties, no bailēm iepletās kāju pirksti. lai gan beigās arī bija jāraud.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tjigra
2009-11-16 15:32 (saite)
Izlepusī! Nav vairs īstu šausmeņu. Jo mūsdienu prāts ir apjēdzis, ka tas viss ir fiktīvs. Mhm. Vakar pa Tv1000 Action gāja kkāda zombju filma, dažus fragmentus redzēju un šķita bailīga. Sākums vismaz.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2009-11-16 16:19 (saite)
zombiji man nepatīk. visādi zāģētāji un smuko stdentīšu slaktētāji arī nē. pārāk brutāli. man patīk spoki un mistika, kad jāmin, kas tur notiek un tā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tjigra
2009-11-16 15:41 (saite)
'Rosemary's Baby' (1968)
Un Jēra klusēšana? :D Nez, kkā nevelk īstādas. Tikai par zombikiem :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2009-11-16 16:21 (saite)
vot! rozmarijas bērns jānoskatās! paldies, ka atgādināji :) neesu redzējusi. jēru klusēšanas der. tur ir pareizā noskaņa aha

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tjigra
2009-11-16 16:43 (saite)
Heh :) Noskaties gan, un tad ziņo iespaidus ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?