red ([info]red) rakstīja,
@ 2006-11-03 09:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:sniegains
Mūzika:kaut kas burbuljo radiatora, varbut sprags

maslovs
pirmkart gribeju izlielities, ka jutos lepns par veiksmigi realizeto riepu mainju 31.oktobra vakara. bija verts. sodien jau vareju slidinaties kontroleti un ar kaifu, zinot, ka vismaz puse radzhu vel ir palikushas no pagajusas ziemas ;P

otrkart dazhi liek izdarit secinajumus, ka, ja reiz analoga gada saabs maksa letak neka audi vai bmw, varbut ir verts njemt saabu. bet es gribu audi vai bmw. ta ir zinama problema. principaa saprotot, ka 3gadigu 5-to ar jauno virsbuvi pirkt butu razpizdajiski un absoluti nelogiski attieciba uz maniem ienakumiem pamazam atfokusejos atpakal uz audi. Patreiz uzmaniba tiek pieversta 2003. gada A4 2.5 TDI quattro sedanam, velams ar gaisu adas salonu un sporta sturi. viss parejais ir sekundars. Bet nu tas tik un ta netiks realizets atrak par pavasari.

treskart un ceturtkart. sniegs tas dabigi ir forsi. vislabpratak es kadu vakaru nosedetu pie loga, strebjot vinaru un raugoties ka sniedzins snieg uz skujinam. ir tikai visadi siki errori - logs nav pa visu sienu, sniegs snieg nakti, nevis vakara (un naktis es, lai cik divaini tas nebutu, gulu), un vispar vakaros ir besis no ta, ka diena gara, un no ta, ka katru ritu 6.15 skan modinatajs. vakar biju uz JRT uz latviesu milestibu, vai ka vinu tur sauc. pirmkart vienu dalu no izrades domaju par to, ka sen nav nekas pratigs uzrakstits. par cilvekiem & stuff. iekseji liekas par maz izlasit paris tris gramatas gada par behaviour related stuff. otrkart dalu izrades domaju, ka tas viss ir par maslovu. par to, ka maslova piramida patiesiba sastav no rinkja linijam. katra limeni x rinkja liniju. viena no tam rinkja linijam saka, ka pec definicijas lielais vairums nav spejigi dzivot ilgstosi vientuli, un ja ir tad nejutas ar to komfortabli. attiecigi satiekas divi cilveki, kam ta rinkja linija ir aktivizejusies un tad vinji mekle pieskares punktus visam parejam rinkja linijam, kas nu kuram tai sava piramida ir sabuvejies. treskart ir vajpratigi daudz vientulu cilveku visapkart un domaju, ka situacija tikai pasliktinas. no vienas puses tikls dod iespeju komunicet, taisit sev PR, utt. No otras puses atradina no realas saskarsmes, piedod iluziju, ka vienmer var panemt pauzi, utt. ko tad patiesiba cilvekam vajag? parunaties par tiem pieskares punktiem. feini bija kur tie divi jaunie a lja dzejnieki uz jumta izdarijas. atsita agro jaunibu. ta maximali un no sirds, ar skabuliti un kategoriskumu. ceturtkart par jrt ka tadu. varbut vakar tur bija kaut kada pidaru diena (un ar to es nedomaju homoseksualus viriesus, bet cilvekus degjeneratus), bet zale bija vismaz 4-5 blondines (izskatijas pec 30+, videji turigas, gan jau naka uz jrt, jo tas ir stiligi) ar skalju smejamo rikli un vesels bars piebalsotaju. Principa man izrade likas sava butiba skumja ar atseviskiem funny elementiem, kas ir ok. Tacu mana izpratne par to butiski atskiras no mineto blondinju izpratnes (nu ok, viena bruneta ari kikinaja non-stopa). Zviegts, pie tam skalji tika pie katras aktieru kustibas uz skatuves. Sakuma es cepos, uz beigam jau palika vienkarsi jautri - KA VAR REKT PAR KATRU FRAZI? Mans secinajums - pali vai stulbas tas sievietes. Izskatas, ka JRT vajadzetu face control. Cilveki tur laikam sak nakt ka uz tusu, starpbrizos iedzert un izradities pazinjam, ka tiek apmekleti intelektuali pasakumi un izrades laika zviegt. kunjas. Piektkart - epizode kur tika parulkots gramatplaukts tika kartejo reizi saprasts, ka specigi par maz laika tiek veltits gramatu lasisanai. Principa varetu uzveidot huge sarakstu ar gramatam ko vajadzetu parlasit un vel lielaku ar tam, ko vajadzetu izlasit. Noslikt var sitaja informacijas guzma.

re ka aizgaja, pirmkart, otrkart, treskart un ceturtkart, pie tam ceturtkart vel iekseji ir sadalits kartas. nemaz nav alternativi.

kaut mus ieputinatu, ta ka the storm of the century

ble, ja atceresos vel kaut ko uzrakstisu



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pink_dust
2006-11-03 10:48 (saite)
Kad es taisīju materiālu par "Latviešu Mīlestību", mans teksts bija par Maslovu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]red
2006-11-03 11:02 (saite)
kas par materialu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pink_dust
2006-11-03 15:24 (saite)
Nu sižets par jaunu izrādi (tad, kad tā bija jaunums).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pink_dust
2006-11-03 15:28 (saite)
Btw, ja jau par zviedzējiem - es, piemēram, skatīojos t.s. "pieņemšanas" izrādi, uz kuru kaut kāda Kultūras akadēmijas pasniedzēja bija atvedusi savus pirmkursniekus, iespējams, pat topošos aktierus. Ar tiem bija vēl trakāk, nekā tu raksti par blondīnēm... Un vēl tie komentāri, ko šie dvesa starpbrīžos vārtrūmē uzpīpējot - džīzas, kas tur bija par analītiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]red
2006-11-03 15:36 (saite)
es nesaprotu ko ta tie cilveki tur dara ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aiks
2006-11-03 11:45 (saite)
Es ar sievu uz šito biju trešdien vakarā.
Pēc ļoti viduvējās "Izrādes, kas nav par latviešiem", šitā izskatījās JRT izcila padevusies. Pieļauju, ka nokļūs viņu zelta fondā. Liekas, ka viņiem vispār uz miniscēnām ir ķēriens.
Otrkārt - es joprojām fanoju par viņu spēju apdzīvot un iedzīvināt telpu. Dīvāna bakstīšana un gleznas atrādīšana vien bija ko vērta.
Par tiem jauniešiem uz jumta - 100% piekrītu, bet kas dīvaini - bišķi par savām 16smth. vecuma izdarībām tā kā neveikli ap dūšu palikās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]red
2006-11-03 11:55 (saite)
ta ir, izrade man reali patika. nepatika publika ;)
a par 16g izdaribam - tapec jau tie ir 16 gadi ;) visam savs laiks ta teikt. butu muljigi, ja bernelji 16 gados ta baigi pragmatiski un konkreti skatitos lietam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aiks
2006-11-03 12:01 (saite)
nu, kad mēs bijām, tad nebija tik ļauni, kā uz "Garo dzīvi". Man viņā vispār reti kura epizode likās smieklīga, bet blakus sādošā pārsmaržojusies dāmīte rēca nonstopā, daudzīja kājas pret zemi, komentēja katru darbību un šūpoja krēslu rindu.
Uz viņas kārtējo (diezgan skaļo) - "Skaties, hihihi, viņš, hihihih atkal uz tās kumodes kāps, hihihihi..."; neizturēja mana māsa un pateica, ka daži cenšas saklausīt to, kas uz skatuves notiek. Oh my, kādu samazgu jūru mēs dabūjam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]red
2006-11-03 12:19 (saite)
blje man vakar gribejas medoshi kjikjinat pie katriem smiekliem, ko tas kuces tur deva ara, bet bija zel to cilveku, kas sedeja apkart un meginaja sekot lidzi izradei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]insane
2006-11-10 11:13 (saite)
šo fenomenu ar zviegšanu pie mazākās iespējas skumjā uzvedumā novērojumu arī kādā citā vietā.. laikam kādā filmā.
cilvēku aizsargreakcija.
dumo cilvēku.

p.s. teātri kā mākslu uzskatu kā jau mirušu, novecojušu.
p.p.s. sveicieni mārtiņos!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]red
2006-11-10 11:46 (saite)
teatris ka maksla man baigi patik. bet cilveku attieksme ir problematiska.
paldies par sveicieniem. mes esam pazistami starp citu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]insane
2006-11-10 11:50 (saite)
ne pārāk.
pie laukurozes tevi tikko manīju :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]red
2006-11-10 11:52 (saite)
ok ;)
es par to martinju apsveicienu satraukajos, vai tik nav kads pazistams paradijies atkal, ko es neatpazistu.

sodien piemeram telefons izdomaja izspelet joku un apsveiceju messagem neveikt numura atpazisanas proceduru. vismaz 3 sanemu kam numurus neatpazina. vismaz 1 no tam man noteikti bija adresu buka. karoche podstava.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]insane
2006-11-10 12:02 (saite)
karoch nevar saprast kurus pēc tam jāieraksta būs black listē, jo neapsveica!!! :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]red
2006-11-10 12:16 (saite)
;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?