only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
lasot par taviem centieniem, es gribu klusiņām atzīties, ka esmu sākusi... pērļot, laikam tā to sauc? tas ir - taisīt priekšmetus (pārsvarā jau rotaslietas) no sīksīkām stikla pērlītēm. tur izrādās apakšā ir vesela pasaule (kā jau kārtīgā rokdarbniecībā). tās pērlītes ir tik skaistas un vizuļojošas, ka man sagādā prieku viņas vienkārši sapirkties un uz viņām skatīties :D
bet, nē, īstenībā es arī esmu noskatījusies pāris youtube tutoriāļus, atradusi savu jauno mīļāko jūtūberi, kas ir sieviete no Tatarstānas, kas liek pamācības un viņai ir atsevišķa rubrika, kurā viņa izpako savus rokdarbu pasūtījumus un tad komentē kartu pērli un štruntiņu tādā glāsmainā balsī. nu, īsta meditācija, karoče.
pagaidām es esmu pēc pamācībām šo to paprovējusi nopīt, bet ar tiem auskariem man iet tā, ka es izdomāju pilnīgi satriecošu dizainu, tad viņu realizēju un neizskatās, protams, ne uz pusi tik labi, kā izdomāts :DDD nubet viss ir procesā, esmu pasūtījusi VĒL vairāk pērlīšu un citus diegus un negrasos apstāties!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?