ratatoska ([info]ratatoska) rakstīja,
@ 2019-07-24 09:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Siltumnīca vakar pēkšņi ir pārkāpusi to robežu starp "o, es varu ēst gurķus, cik vien gribu" un "bāc, nāksies marinēt". Apvienojumā ar remontu un kaut kādu nesaprotamu, stipru iekšēju trauksmainību nemaz nekārojas mesties etiķa un diļļu skavās.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bumsiic
2019-07-24 10:23 (saite)
Oho! Bet tā diļļu un etiķa smarža! ;) Pēc rudens!
Mums ir pārāk aktīvi ēdāji. Gurķis pāraugot spičkastes izmēru tūlīt tiek patērēts.:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ratatoska
2019-07-24 10:54 (saite)
Tā jau ir :) Bet pēc tam rudenī vilšanās, atverot burku un konstatējot, ka marināde par vāju. Man pagājušā gadā tā bija, visas reizes marinēju pēc vienas receptes, un rezultātā visas burkas tādas švakas. Kaut kā jau izēda, bet šogad tātad ir risks pāretiķot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zero_weirdness
2019-07-25 12:51 (saite)
mazsālīti it is. iespundē ar dillēm, upeņlapām un sāli kaut nelielā daudzumā, ze best. ļoti ātri ievelkās, galvenais ir noslēgts trauks vai maiss un vēsums.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?