zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Sep. 16th, 2008|01:39 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:September 16th, 2008 - 11:34 am
(Link)
600 Ls meenesii, tas ir komuunas dziivei - 3 cilveki, katram sava istaba, + kiopejas telpas. Ir ok, ja ir ar ko sadzivot taa normaali.

Vispar par situaciju tirguu etc.
Lai ari ires cenas it kaa kritoties, toposhie irnieki stasta, ka ir traki atrast ko jeedziigu par sapratigu cenu.

Tas pats ari ar pirkshanu. Lai kko nopirktu, labakais ptlaban ir dabut kadu pikji, ko pietaupit vel kadu pusgadu vismaz, un iegadaties banku izsolees (bet tas ir tiem cilvekim, kuriem $$$ pietiek visam dzivoklim, nerunajot par pirmo iemaksu).

So, tavas opcijas imo ir tadas. Ja $$$ nav, tad naksies vien iireet.
Ja $$$ ir > 20k, labak anyway iireet un pietaupiit.
Ja $$$ ir < 10k, labak anyway nenemt patlaban kreditu - neizdevigi nosacijumi.
Ja nu tomer saziepeesies uz kreditu, centies dabuut eiro un fiksetu likmi. Patlaban gan to izspiest ir imo nereali gandriz vairs. Bet isteniba, cik saprotu, tava vieniga iespeja ir iret - ja nu vienigi jautajums var but par to, lai samestos kopaa ar kaadu/iem un iretu diezgan forshu vietu.

[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 16th, 2008 - 11:41 am
(Link)
pagaidām vēl mani nav pārņēmis pilnīgs izmisums un es gaidu uzrodamies 2istabu dzīvokli āgenskalnā mazā mājiņā ar dārza pleķīti :) (šī ir arī zīmīte cibas panteonam, amatu apvienošanas kārtībā)

jā, $$ man nav ne druskas, man vispār pieder tikai velosipēds, divi grāmatplaukti (viens no kuriem zagts) un daži itemi sadzīves elektronikas. nekāda eliģiblā līgava nesanāk :)
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:September 16th, 2008 - 03:59 pm
(Link)
a vot naschet etogo nenado, nenado... ligavam puurs imo jau vairs gadus x nav aktuals ;)
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:September 16th, 2008 - 03:52 pm
(Link)
Da ņenado par to, ka nekā saprātīga nav. Ira taču, tikai - kas ir saprātīga cena mūsdienās, as we speak? To jau neviens nezina. Visi čamdās kā pa ķešu. Nevar noprognozēt - cik maksāt, ko maksāt. Esmu pretējā pusē - visu kaut ko mēģinu izīrēt. Man gan nav ne 1istabnieku, ne 2istabu. Tikai lielie. 3,5 istabas (vajag kosmētiku, bez mēbelēm) jau pa 210 atdodam.

Par rasb situāciju - pilnīgi piekrītu, ka šobrīd pirkt neko nevajag, no tiesas. Tātad īrēt. Bet vēl konkrētāk - turpināt 'izsēdēšanu' - proti, lai cik vai tas nebūtu ciniski, aprēķināt, ka esošajam izīrētājam dzīvokli nopārdot ir praktiski nereāli - ātri un par lielu naudu. Līdz ar ko, viņam daudz foršāk ir turpināt saņemt garantētu ikmēneša maksu, nevis izlikt rasb uz ielas. Un tas var turpināties gadiem, literally.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:September 16th, 2008 - 04:01 pm
(Link)
nu, man te draugam plavnieku 2istabas pa 250Ls/men + komunalie aizgaja rukdamas pirmajaa dienaa, uz vina nosacijumiem. no turienes ari info.

par rasb - protams piekritu. jaturpina tik sedet uz ausim kapselu iela. sliktkaja gadijuma kamer jameklee jauns (ja tomeer buus) - var psedet tuvumaa laikam :)

[User Picture]
From:[info]begemots
Date:September 16th, 2008 - 04:02 pm
(Link)
p.s. par 3,5 ist par 210 -- ir kada konkreta info a la slud + foto?
varbut man deretu iziret savejo un iret no tevis :P
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:September 16th, 2008 - 04:11 pm
(Link)
Foto nav, sludinājums http://www.draugiem.lv/zip/show/?i=46642&search=2532d5cbba77ea11fc83f53c8c293036&place=1

Situācija - Ēka krastmalā, akurāt pretim Zaķenes TV ēkai. Daudziem dzīvokļiem ir augšstāvos foršais skats uz upi, bet diemžēl, šis tāds nav.
Pirmskara. Jauns siltummezgls, apkure ziemās lētāka kā RS. Šis ir reāls low-ends no visiem mūsu yet brīvajiem mitekļiem, godīgi. No viedokļa, ka māja nerestaurēta no ārpuses, bez kapremonta, bet nav nekāds grauzts, būtiskās konstrukcijas tiek apsaimniekotas un uzturētas kārtībā.
Ir viens koridors, no kura ieeja dzīvojamā istabā; pa labi, pa kreisi no tās - guļamistabas. 0.5 istaba ir 'meitas istabiņa' - būcenis, kur glabāt pers. sporta inventāru, piemēram. Tā kaut kā.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 16th, 2008 - 04:20 pm
(Link)
un āāāāāāāgenskalnā jums kaut kas ir? :)
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:September 16th, 2008 - 04:29 pm
(Link)
začīt, es neklusētu, ja būtu. Ir centrs (2 dzīvokļu nami - Antonijas un M.Krasta ielas), Vecrīga (nav medusmaize enīvej), Mežaparks (bet tur nekā brīva nav). Neviens no brīvajiem mitekļiem nav priekš tevis, manuprāt. Lieli, dārgi, mēbelēti. Tas lētais drusku jāpieremontē (lai tiktu līdz kapseļu stāvoklim, piemēram), bet vienalga liels un tā. Protama lieta, ja vēlies apskatīt, dod ziņu.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 16th, 2008 - 04:32 pm
(Link)
nu kapseļu pils iekšējais košerīgais stāvoklis atstās mani neapmierinātu ar jebkuru citu īrējamu dzīvokli, ko varēšu atļauties :)

davaičiki, es te padomāšu padomāšu, sagaidīšu arī kapseļu pils potenciālo ceņņiku, un tad sākšu atkal padomāt un padomāt :)

hackers counter system