zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Apr. 7th, 2017|02:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 7th, 2017 - 03:46 pm
(Link)
uz mani šorīt taurēja un kliedza kaut ko par aizmigušiem velosipēdistiem par to, ka es pilnīgi prognozējami, pieklājīgā bet ne pārmērīgā ātrumā (diemžēl ne uz 50) minos pa šauru vienvirziena ielu tās visšaurākajā un aizparkotākajā vietā un velobraucējiem bīstamākajā zonā, kur auto ir divas iespējas – vai nu ļoti rūpīgi pabīdīties man garām (to var ne pārāk resni auto) vai pabraukt aiz manis uz 30 pārsimt metru, kur es uz saviem 30 tā arī aizbraukšu tālāk, bet auto būs jāsabremzējas, lai pārbrauktu guļošo policistu, un tad mēs vēl pēc 100 metriem satiksimies pie allaž dzīva krustojuma, bet varbūt arī nesatiksimies, jo es jau būšu tikusi tam pāri. tātad, kādu ātrumu jūs sagaidāt no velosipēdistiem?
[User Picture]
From:[info]sw
Date:April 7th, 2017 - 03:50 pm
(Link)
"mums" nav prasību attiecībā uz ātrumu, "mēs" tādā situācijā pavelkamies aiz velosipēdista, līdz varam atkal mierīgi tikt garām. jo kas gan ir tā 30 sekunžu kavēšanās pret pāris stundu čakaru ar policiju, ja nesoties garām aizķer pašu velosipēdistu vai otrā pusē saparkotās mašīnas (joks, protams, bet ar daļu joka). slimie diemžēl ir visur, arī pie stūres, uz mani šodien no aizmugures nikni taurēja par to, ka palaidu sev pa priekšu citu auto, kuram citādi būtu bijis ilgi jāgaida. man liekas, ir svarīgi tādos gadījumos domāt par šiem īpatņiem kā orkiem, kuri līdz cilvēka līmenim vēl nav izauguši.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 7th, 2017 - 04:04 pm
(Link)
tai jokā gadījumā nebija paredzēts kaut kas ne tikai par stundām ar policiju, bet arī satraumētiem cilvēkiem?
visādi orki ir redzēti, bet nu to, ka no velo sagaida auto ātrumu (turklāt tam visnotaļ nepiemērotā vietā) man bija kas pilnīgi jauns. starp citu, šajā vienvirziena ielā parkings ir labajā pusē, kas arī liek velo samazināt ātrumu – ja es tur esmu vienīgā braucēja, braucu ātrāk un drošā attālumā no saparkotajiem auto, bet tiklīdz parādās satiksme, bīdos malā un braucu tā, lai (vismaz cerams) varētu nobremzēt.
[User Picture]
From:[info]sw
Date:April 7th, 2017 - 08:08 pm
(Link)
izklausās pēc debīlas vietas, to nevar kaut kā circ..., cerc..., apbraukt?

traumēti cilvēki ir pārāk baisa doma, lai to vispār apzināti turētu galvā, tāpēc labāk piesegt ar laika aprēķiniem.
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:April 7th, 2017 - 03:58 pm
(Link)
es tādus ar līdzjūtību saucu par dzemdētājiem, jo dzemdības taču ir pasaulē vienīgais iemesls steigties :D
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 7th, 2017 - 04:06 pm
(Link)
kicīts tādiem piedēvē caureju :)
šis bija jūsu ielā, starp citu, brīnišķīgajā garajā posmā starp muzeju un slokas ielu, kur vispirms nākas vilkties, jo jāminas kalnā, un pēc tam skriet, lai nekavētu satiksmi
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:April 7th, 2017 - 04:17 pm
(Link)
ai, man tur nervi netur, tāpēc, es mēdzu vnk nobraukt malā un palaist garām vai kursēt starp brauktuvi un ietvi pēc vajadzības. bļāvis neviens nekad neko nav, bet nepatīkama sajūta, ka kāpj uz papēžiem gan ir
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 7th, 2017 - 04:36 pm
(Link)
vietas, kur piestāt malā un palaist garām tur arī ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas :) pluss ir tas, ka šauro bezizeju daudz mazāk ir tajā posmā, kurš iet kalnā, tur var mierīgāk izmainīties. nu un lejā no kalna, ja ierēķina gulošo policistu un krustojumu, tad reāli auto nav starpības, vai palien garām tam velo vai nē. ietves gan tur ir šauras un nebraucamas. bet nu jā, taurējis uz mani tur vēl neviens nebija.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 7th, 2017 - 04:39 pm
(Link)
(es tur braucu nu jau katru dienu)
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:April 7th, 2017 - 07:53 pm
(Link)
es, kad tikko sākām te dzīvot, braucu abos virzienos (nepareizajā pa ietvi, protams), kad man vajadzēja uz Torņkalnu (parasti reizi nedēļā), bet tad es atklāju, ka var izbraukt caur pagalmiem (tās daudzstāvenes, kas ir starp Smiļģeni un parku) un pārsvarā braucu pa turieni
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 7th, 2017 - 07:57 pm
(Link)
hodiņi mūsu viss :) es gan braucu godīgi vienā virzienā pa smiļģa un otrā pa nometņu. bet man arī ir savi līkumi zināmos posmos, lai apbrauktu pietirgus satiksmi, kad tai ir praimtaims.
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:April 7th, 2017 - 08:00 pm
(Link)
man uz Torņkalnu pa Nometņu baigi lieks līkums, nu, ja grib trāpīt uz Hermaņa ielas un tad tālāk cauri parkam utt., kamēr nepazinu rajonu braucu pa Smiļģenes ietvi, tagad caur pagalmiem (pagalmos gan mēdz būt lielāks potenciāls kaut kur pārdurt riepu, stiklu lauskas kā zvaigznes spīguļo)

Tu pa Amālijas ielu neesi mēģinājusi braukt?
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:April 7th, 2017 - 08:03 pm
(Link)
vai Bišu
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 7th, 2017 - 08:51 pm
(Link)
vot bišu riktīgi nē, jo tā jau slokas ielai pāri tikt nav viegli, tur sanāktu baigi zaudēt laiku (un tajā virzienā es braucu uz vingrošanu, tb kavēšanās nav opcija), amālijas vispār varētu pamēģināt, varbūt ir forši. bet tev vai tad uz torņkalna pusi nesanāk vienkārši uzreiz laist cauri parkam? vai pa parka malu?
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:April 7th, 2017 - 08:59 pm
(Link)
nezinu, man liekas, ka caur pagalmiem ir visīsāk. gar parku rāda 200m īsāk, nekā pa Smiļģa, bet man vienmēr kaut kā likās, ka ir otrādi

hackers counter system