Comments: |
| From: | usne |
Date: | January 16th, 2017 - 09:45 am |
---|
| | | (Link) |
|
Izskatās tā, ka sanāks vēl labāk kā mūsu ziemas brīnumpasaulē.
to, vai ir ēdams, mēs uzzināsim pavisam drīz! pirms sālsūdens liešanas smaržoja ok, tā ka cerība ir.
Zini, bilde tik superīga kā īstos recepšu blogos, kas ar to pelna naudiņu. Take it or leave it, šis ir kompliments. ;)
aww paldies! ideālā gadījumā kompenei jau nu būtu jābūt mazliet tīrākai pa stūriem, bet es bildēju visu, kā bija, bez piekārtošanas :)
kad mēs To darījām pirmo reizi, tad gurķi marinējās ļoti ilgi, vairākas dienas, nu davaj ziņo kāds rezultāts un kad
tu lēji karstu sālsūdeni vai aukstu? es arī sagriezu gurķus uz pusēm, viņi baigi lielie, un sagriezti ātrāk iesālās. omīte mani visu laiku sauc par moloģec, man tagad bail virtuvē rādīties, ja nu nav labi gurķi :)
es lēju atdzesētu, jo man likās ka taj karstajā klimatā tāpat viss notiks ļoti ātri, bet skuju!
es uzmaucu karstu, tāpat kā mājās! starp citu, vakar jau iekārām šūpuļtīklu, bao teica, ka esot kvalitatīvi uztaisīts
man drusku jāpierod, ka ļoti pieguļošs, jo mājās ir tie ar puļķiem galā, bet ērts ir gan :)
a ber tšķēres kā dizaina elements absolutentīki dievīgas. uzreizi piedod bildei autentiskuma garšu.
ar tām es griezu citronzāli :) (tā arī ir gurķos)
dievīgas, vienkārši Dievīgas!
speciāli vilibaldim! šķēru bode saigonā:
nav jau tā, ka vjetnamā diļļu nemaz nav. hanojā netrūkst (uzziņai, tur ir kādi 12 grādi). bet dienvidos, kur esam mēs, un īpaši šajā salā, dilles ir retums vai vismaz eksotika. omīte ir no ziemeļiem, un viņai diļļu pietrūkst. bet permakultūrīgajā dārzā iesētas ir, tādi mazi mazi asniņi arī ir.
Redzu revolūciju un importa iespēju!
no ziemeļiem uz dienvidiem diļļu kustība iet rūkdama! | |