zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[May. 12th, 2015|12:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 12th, 2015 - 02:01 pm
(Link)
bet vai jūsu gaišība šeit tomēr nejauc kopā ātros kredītus un kredītlīnijas?
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:May 12th, 2015 - 02:22 pm
(Link)
Nē, nejauc.

Ir gan taisnība, nebanku kredītlīnija ir jauns un inovātīvs produkts Latvijas tirgū, kas ļauj nebanku kredītdevējiem piedāvāt īpašas priekšrocības saviem vērtīgākajiem klientiem. Un, tā kā tas ir jauns un inovātīvs produkts, tas pilnīgi noteikti nav ātrais kredīts.

Here's the catch: arī nebanku vērtīgākie klienti visviens ir ļaudis, kam bankas īpaši negribēs pārdot kādu kredītproduktu. Agrāk arī bankām bija tādi kredītprodukti, ko sviest pakaļ katram, kas paskatās viņu virzienā, bet vairs tā nav, pārāk nesen aplauzās.

Tādēļ joprojām palieku pie sava uzskata, ka nebanku kredītlīnija ir atšķirīga tieši tādēļ, ka orientējas uz citādu klientu. Ja man jau banka ir iesmērējusi kredītkarti, kamdēļ gan man vajadzētu nebankas kredītlīniju?! Ko es ar viņu darīšu? Bet, ja es regulāri nedēļu pirms algas paņemu ātros kredītus griķu pirkšanai un tikpat regulāri viņus atmaksāju, ar piepūli, bet savelkot galus kopā — tad man nebankas kredītlīnija ir gana pievilcīgs produkts.

Tiem, kuŗus bankas uzskata par gana gudriem, skaistiem un veiksmīgiem, kredītkartes jau ir vai vismaz ir jau piedāvātas, tie vairs nav mērķauditorija. Gribot negribot sanāk šo produktu pārdot tiem, ko bankas uzskata par nekredītējamiem.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 12th, 2015 - 03:05 pm
(Link)
nebanku kredītlīnija saprotamska grib nohamīt kumosu bankām, kas patērētājam pat nav sūdīgi, lai tik klopējas un palētina produktus.
From:[info]antons_v
Date:May 12th, 2015 - 03:31 pm
(Link)
Nope - no šīs konkurences nekāds lētums neizriet. Atbalstu [info]kautskis tēzi, ka bankām tie klienti, kam vajag aizdot 200-300 Eiro nemaz nav interesanti, jo ar banku procentiem no viņiem neko daudz nedabūsi. Savukārt, ieliekot 10-15% likmi un panākot, ka ņēmējs aizņemas lai atdotu iepriekšējo, iznāk burvīga slauktuve.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 12th, 2015 - 03:39 pm
(Link)
pag, tu tagad runā par bankas vs nebankas kredītlīnijām vai vispārīgi par ātrajiem kredītiem? jo es šajā threadā specifiski salīdzinu tikai kredītlīnijas abu tipu iestādēs.
From:[info]antons_v
Date:May 12th, 2015 - 03:46 pm
(Link)
Pardon, vispārīgi par ātrajiem.

hackers counter system