zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

May. 12th, 2015|02:22 pm

kautskis
Nē, nejauc.

Ir gan taisnība, nebanku kredītlīnija ir jauns un inovātīvs produkts Latvijas tirgū, kas ļauj nebanku kredītdevējiem piedāvāt īpašas priekšrocības saviem vērtīgākajiem klientiem. Un, tā kā tas ir jauns un inovātīvs produkts, tas pilnīgi noteikti nav ātrais kredīts.

Here's the catch: arī nebanku vērtīgākie klienti visviens ir ļaudis, kam bankas īpaši negribēs pārdot kādu kredītproduktu. Agrāk arī bankām bija tādi kredītprodukti, ko sviest pakaļ katram, kas paskatās viņu virzienā, bet vairs tā nav, pārāk nesen aplauzās.

Tādēļ joprojām palieku pie sava uzskata, ka nebanku kredītlīnija ir atšķirīga tieši tādēļ, ka orientējas uz citādu klientu. Ja man jau banka ir iesmērējusi kredītkarti, kamdēļ gan man vajadzētu nebankas kredītlīniju?! Ko es ar viņu darīšu? Bet, ja es regulāri nedēļu pirms algas paņemu ātros kredītus griķu pirkšanai un tikpat regulāri viņus atmaksāju, ar piepūli, bet savelkot galus kopā — tad man nebankas kredītlīnija ir gana pievilcīgs produkts.

Tiem, kuŗus bankas uzskata par gana gudriem, skaistiem un veiksmīgiem, kredītkartes jau ir vai vismaz ir jau piedāvātas, tie vairs nav mērķauditorija. Gribot negribot sanāk šo produktu pārdot tiem, ko bankas uzskata par nekredītējamiem.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system