zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[May. 5th, 2015|12:18 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
taisot pasaulē garšīgāko kūku nevis pēc receptes, bet pēc veselā saprāta, tb olu baltumus nevis iebāžot saldētavā, bet izmantojot putukrējuma vietā, laikam esmu uztaisījusi dadcafe citronkūku
achievement unlocked
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:May 5th, 2015 - 12:36 pm
(Link)
now we are talking about a casual dinnertime drop-in!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 5th, 2015 - 12:39 pm
(Link)
we are indeed :)
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:May 5th, 2015 - 02:18 pm
(Link)
a kā izstās ar dinner party at around Thursday This?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 5th, 2015 - 02:22 pm
(Link)
diezgan droši ir zināms, ka šī kūka būs apēsta, bet jaunu diez vai pagūšu uztaisīt. viss pārējais ir miglā tīts.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:May 5th, 2015 - 06:01 pm
(Link)
ak šie miglinieki!
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:May 5th, 2015 - 01:12 pm
(Link)
atslēgas un līmes pīrāgs, tam jābūt kaut kam interesantam.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 5th, 2015 - 01:13 pm
(Link)
atslēdznieka kūciņa "moments"
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:May 5th, 2015 - 02:58 pm
(Link)
ir vēl kāds gabaliņš palicis?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 5th, 2015 - 03:28 pm
(Link)
vēl ir. es kantam vakar piedāvāju, tak lepns bij, atteicās. kaut ko ņurdēja par šodienu.
kā stāv teikts rakstos, key lime pie keeps in fridge for a week, though certainly not around here.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:May 6th, 2015 - 10:14 am
(Link)
čorc, es ar kko sabremzējos.
From:[info]dzeina
Date:May 23rd, 2015 - 10:03 am
(Link)
Tagad pastasti visu par olbaltumu kartu. Man kkas lidz galam nesanaca.

/sorry par garumzimju trukumu,vel neesmu sapratusi, ka lai plansetei tas uzstada
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 23rd, 2015 - 11:59 am
(Link)
es daru ļ. vienkārši (un galīgi ne tā, kā par olbaltuma toppingu raksta internetos, ka vispirms cukura sīrupu taisa) – uzkuļu no krēma pārpalikušo olu baltumu ar mazliet cukura, ķepēju virsū tad, kad krēms ir "izcepies", un pacepu vēl kādu brītiņu, kamēr olbaltuma galotnītes ir viegli brūnas
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:May 23rd, 2015 - 11:23 am
(Link)
Ar Džeinu pierunājāt izmēģināt :)

Klau, ko tu liec to graham crackers vietā? Un augšai uztaisīji kaut kādu variāciju par bezē? Kā tieši?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 23rd, 2015 - 12:03 pm
(Link)
esmu taisījusi gan ar krekeru bāzi (atradu veikalā neitrālus krekerus bez tur visādiem rozmarīniem un tomātiem), gan ar smilšu mīklu, ar krekeriem laikam patīk labāk. augšai skat. augstāk, izstāstīju džeinai. bet ar to putukrējumu arī ir ļoti labi, tikai liels risks neko prātīgu neizdarīt ar tiem pārpalikušajiem baltumiem :)
bet to laima krēmu var arī vienkārši ar karoti ēst, viņš ir pārdabiski garšīgs
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:May 23rd, 2015 - 12:37 pm
(Link)
Ahā, skaidrs. Es laikam neriskēšu ar olbaltumu pirmoreiz mēģināt, jāservē ciemiņiem, ar putukrējumu būs drošāk.

LV nopērkamais kondensētais piens laikam ir ar cukuru, ne? Jāpapēta, kas Vācijā dabonams.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 23rd, 2015 - 12:39 pm
(Link)
te ir domāts kondensētais ar cukuru, jā

hackers counter system