|
[May. 5th, 2015|12:18 pm] |
taisot pasaulē garšīgāko kūku nevis pēc receptes, bet pēc veselā saprāta, tb olu baltumus nevis iebāžot saldētavā, bet izmantojot putukrējuma vietā, laikam esmu uztaisījusi dadcafe citronkūku achievement unlocked |
|
|
Comments: |
now we are talking about a casual dinnertime drop-in!
a kā izstās ar dinner party at around Thursday This?
diezgan droši ir zināms, ka šī kūka būs apēsta, bet jaunu diez vai pagūšu uztaisīt. viss pārējais ir miglā tīts.
atslēgas un līmes pīrāgs, tam jābūt kaut kam interesantam.
atslēdznieka kūciņa "moments"
| From: | zazis |
Date: | May 5th, 2015 - 02:58 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ir vēl kāds gabaliņš palicis?
vēl ir. es kantam vakar piedāvāju, tak lepns bij, atteicās. kaut ko ņurdēja par šodienu. kā stāv teikts rakstos, key lime pie keeps in fridge for a week, though certainly not around here.
| From: | zazis |
Date: | May 6th, 2015 - 10:14 am |
---|
| | | (Link) |
|
čorc, es ar kko sabremzējos.
Tagad pastasti visu par olbaltumu kartu. Man kkas lidz galam nesanaca.
/sorry par garumzimju trukumu,vel neesmu sapratusi, ka lai plansetei tas uzstada
es daru ļ. vienkārši (un galīgi ne tā, kā par olbaltuma toppingu raksta internetos, ka vispirms cukura sīrupu taisa) – uzkuļu no krēma pārpalikušo olu baltumu ar mazliet cukura, ķepēju virsū tad, kad krēms ir "izcepies", un pacepu vēl kādu brītiņu, kamēr olbaltuma galotnītes ir viegli brūnas
Ar Džeinu pierunājāt izmēģināt :)
Klau, ko tu liec to graham crackers vietā? Un augšai uztaisīji kaut kādu variāciju par bezē? Kā tieši?
esmu taisījusi gan ar krekeru bāzi (atradu veikalā neitrālus krekerus bez tur visādiem rozmarīniem un tomātiem), gan ar smilšu mīklu, ar krekeriem laikam patīk labāk. augšai skat. augstāk, izstāstīju džeinai. bet ar to putukrējumu arī ir ļoti labi, tikai liels risks neko prātīgu neizdarīt ar tiem pārpalikušajiem baltumiem :) bet to laima krēmu var arī vienkārši ar karoti ēst, viņš ir pārdabiski garšīgs
Ahā, skaidrs. Es laikam neriskēšu ar olbaltumu pirmoreiz mēģināt, jāservē ciemiņiem, ar putukrējumu būs drošāk.
LV nopērkamais kondensētais piens laikam ir ar cukuru, ne? Jāpapēta, kas Vācijā dabonams.
te ir domāts kondensētais ar cukuru, jā | |