zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[May. 9th, 2013|01:33 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
lai arī silta un jauka un žilbinoši baltciskaina, šī tomēr nav īstā diena, kad iet kārtot papīrus uz rajona izpilddirekciju, kura atrodas akurāt uzvaras parka galiņā. tā domāja arī papīru kārtotāja, kuras pieņemšanas laiks (2x 3 stundas nedēļā) bija beidzies 5 min pirms manas ierašanās. tā nu es dabūju apskatīt tautas staigāšanu pilnīgi par velti, un diemžēl iztukšītākajā šī vārdu salikuma nozīmē.
sakiet man vienu lietu, kur viņi visi ņem šitam brīvdienu? pulksten divpadsmitos dienā jau viss rajons čum un mudž no visu vecumu ļaužu straumēm, rajons ar mašīnām pieparkots līdz vanšu tiltam, nesmādējot arī krustojumus, un izskatās, ka tos slavenos veterānus viņiem piemērotos haitek ratiņos neviens tur negaida, jo reti kura nobrauktuve ir brīvi pieejama (patinam pāris ierakstus atpakaļ).
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:May 9th, 2013 - 01:51 pm
(Link)
Vakar, ārā pīpējot, netālu varēja dzirdēt, ka šamie jau sākuši svinēt.
Bauroja padomijas estrāde un viesās skaļas sarunas.
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:May 9th, 2013 - 02:07 pm
(Link)
Cik saprotu, vienā mācību iestādē maskačkā arī ir prazņiki, u.t.t. Vispirms kādas 15 minūtes nogaidīju, ka kāda no divām sekretutkām ieradīsies, tad sāka zvanīt profesori, ka šiem, redz, ārsts neesot ļāvis šodien uz lekcijām nākt.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:May 11th, 2013 - 12:57 pm
(Link)
es arī par šo aspektu todien domāju - vai tiešām strādājošie no viņiem (jo tur tiešām ir visu vecumu cilvēki) strādā darba vietās, kuras ir tik pretīmnākošas, ka saprot viņu vajadzību svinēt? tad jau Rīgā valda nevis diskriminācija, bet gan ļoti liels respekts pret uzvarētājiem. turklāt nemanīju nekādu info par to, ka viņiem tur tajās dzīrēs kāds būtu īpaši traucējis, no tumbām bliezis uzrunas par sliktajiem komunistiem, lamājis vai sitis. īsāk sakot - izskatās, ka, izņemot viņu nepatiku pret to, ka impērija ir kritusi un naidu pret mazo tās drupačiņu LV, viņiem nemaz nav tik daudz par ko sūdzēties.

hackers counter system