zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jan. 29th, 2013|11:37 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]antons_v
Date:January 29th, 2013 - 03:24 pm
(Link)
Lūk, es jau par to pašu.

Tomēr, par tavu priekšpēdējo teikumu nepiekritīšu - neredzu nekādu principiālu atšķirību starp bērnu, kam ir 18 gadi, un bērnu, kam ir 54 gadi. Cits jautājums, vai precoties/metoties kopdzīvē ar tādu nesaimniecisku partneri, ir bijis skaidrs ar ko tieši ir darīšana.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:January 29th, 2013 - 03:29 pm
(Link)
bioloģija. 54 gadu vecumā par 180 grādiem mainīt attieksmi, apgūt profesiju, sākt tajā strādāt un sapelnīt ņaudiņu penzjonāriskam braucienam uz munameģi/kilimandžāro ir kudiš grūtāk nekā 18-24 gados.
From:[info]antons_v
Date:January 29th, 2013 - 04:37 pm
(Link)
Kāds atsevišķi ņemts 54-gadnieks var izrādīties ņiprāks pār kādu atsevišķu jaunuli. Bet lai nu paliek, tas vispār uz tēmu neattiecas.

Ja kāds izlemj ņemt pie sevis partneri-bezģeļņiku, tad tas jādara ar skaidru apziņu, ka tāds nu šamais ir un tieši par to arī viš jāmīl. Kurš te vispār kaut ko saka par mešanu ārā no mājas? Un bērnu gadījumā arī nav nekādas garantijas, ka viņi tev visu mūžu uz kakla nesēdēs.

[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:January 29th, 2013 - 05:20 pm
(Link)
Nujā, mana problēma šajā keisā ir tā, ka es neticu Garantētai Beznosacījumu Mīlestībai Uz Mūžu, pat ne attiecībā uz personiskajiem bērniem. Vsm ja kāds no viņiem izskatītos nobriedis sēdēt man uz kakla arī pēc 24 gadu vecuma, tad es droši vien padarītu šo sēdēšanu maksimāli nepatīkamu. Nu labi, 26, bet arī tikai tad, ja šis bezģeļņiks man vismaz mazbērnu ir uztaisījis :D

hackers counter system