zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Oct. 19th, 2012|03:55 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:October 19th, 2012 - 08:13 pm
(Link)
Fuck par to autorlīgumu štelli tad =/ Man bija radies iespaids, ka var arī pieņemt darbā un pēc tam atkal palaist atvaļinājumā, un kāpēc gan to pašu nevarētu izdarīt ar pašnodarbinātību.

Čīkstēšana, protams, vienmēr ir par tēmu un dzīve vispār ir negodīga :((( bet uztaisīt tā, lai pilnīgi visi spēles noteikumi būtu pilnīgi vienādi un "godīgi" gan pašnodarbinātajiem, gan darbiniekiem, ir vnk nereāli. Un ir dafiga daudz punktu, kuros spēlīte ir par sliktu darbiniekiem (ko tu pati noteikti zini, citādi jau nebūtu pašnodarbināta).

IMO nav valsts uzdevums pilnīgi visu izlīdzināt, lai tagad visi būtu vienlīdzīgi un pēc vieniem noteikumiem dzīvotu - svarīgi ir novākt galēju netaisnību un atstāt daudz un dažādas variācijas iespējas pa vidu, lai katrs var izvēlēties savu ceļu. Nu, un paplašināt izvēles iespējas, ciktāl tas ir valsts varā (daudz ko izdarīt vnk nav iespējams, plēsies, kā gribi).
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:October 19th, 2012 - 09:06 pm
(Link)
starp citu, pašnodarbināta es nemaz neesmu tāpēc, ka tādā veidā uzvāru sūro piķi, tas ir, to lielo šampanieša vannu :) man vienkārši tā vienmēr ir sanācis, atskaitot 2 nejaušus gadus aģentūrā.
un es tomēr domāju, ka būtu pilnīgi normāli mainīt to, kā pašnodarbinātais var arī kaut ko izmantot no tā iemaksātā šampanieša.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:October 19th, 2012 - 09:10 pm
(Link)
Dēm, tu pilnīgi lauz manu sirdi un grauj visus lieliskos priekšstatus, ja!

hackers counter system