zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jun. 6th, 2012|10:29 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]milda
Date:June 6th, 2012 - 10:54 am
(Link)
klau. manam kungam ir daudz centrālākā vietā iestādījums, bet par autortiesībām nekad nekas nav bijis. tiesa cits profils un radio tiešām neskan. par darba drošību ir bijusi tikai pati darba insepkcija, jo nu tur viņam atkal pa smago viss jāievēro dēļ specifikas, bet nu bez nekādas uzkasīšanās, izņemot vienreiz dīvaino jautājumu par gaismas pietiekamības mērījumiem zālē. :D bet nu tur ar kungs atbildēja par spuldžu stiprumu, skaitu un kvadratūru un tas pilnībā apmierināja. :)) tad VID ir bijis tematiskajās, bet nu ar bez sepciālās uzkasīšanās - cilvēki dara savu darbu. poliči nekad nav bijuši, ja nu vienīgi viņam pašam nezinot ir kaut kas vērots no malas. moška pret jums tur kāds nelabvēlis darbojās, jo nu kur šitā pa smago uzvilkt? jūs jau nemaz tik pieejamas ar neesat. tomēr jāzavana un tā, lai iekšā tiktu.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 6th, 2012 - 11:02 am
(Link)
o, luksu skaits pie kases aparāta esot pats, pats pēdējais, ja nu tiešām nekā cita nevar atrast :)
es tā saprotu, ka policija ir savākusi sev visu inspekciju kompetences, atskaitot pvd, tie gan nāk paši. un tad attiecīgi padod tālāk visu piefiksēto. darba inspekcijas vīriņš ļoti centīgi meklēja, kas tad mums nav lāgā, un beigās nomurmināja "nesaprotu, kāpēc jūs viņiem tik ļoti neiepatikāties".
[User Picture]
From:[info]milda
Date:June 6th, 2012 - 11:14 am
(Link)
nē. policija nav savākusi kompetences. tāpēc es brīnos, kāpēc tieši pie jums nāk akurāt poliči, nevis konkrētu iestāžu(VID un DI) kontrolējošie darbinieki. tas ir vairāk nekā dīvaini un es ar nesaprotu "kāpēc jūs viņiem tik ļoti neiepatikāties". tu ir "iemesls"

hackers counter system