|
[Oct. 29th, 2011|07:00 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | zin |
Date: | October 30th, 2011 - 10:52 am |
---|
| | | (Link) |
|
lai tajā spiedē jamie nelēkā, no sākuma ir vismaz uz pusēm jāsagriež. + puvumi nd all that ārā. apstrādāt apm 110 kg ābolu nav nemaz tāda nieka lieta.
Nu pie jums tā varbūt dara. Pie mums tos ābolus, kuriem ir kaut kādi traucējoši puvumi, vispār sulas kontekstā neizmanto. Ar nazīti uz pusēm tos arī neviens negriež, nav nevienam laika tā niekoties.
Salasa tikai normālus ābolus, met iekšā veselus trīsfāzīgajās elektriskajās dzirnavās, kur tie top sašķēlēti tādās 1,5mm biezās šķēlītēs. Tad to masu krāmē iekšā spiedē un spiež. | |